autorouting pre veľmi zložité dosky

B

buenos

Guest
Dobrý deň. Až doteraz som nepoužíval autorouter, i vedené ručne, a má optimálnej trasy vas. (Obvykle manuálny smerovanie) Môj najväčší difficoult doske (1140 komponentov, 8 vrstiev, 2 BGA) bol smerovaný aj ručne. Nemal som problém, a myslím, že som to v krátkej dobe. Stále chcem všetky moje cesty dosiek ručne. ale nie som Shure, že všetky spoločnosti pracujú týmto spôsobom. Ako je to u iných návrhárov? ktorý používa pre veľmi zložité autorouting dosky? Plná penzia alebo len časť?

Ahoj, to nie je povinné, že smerovanie by malo byť vykonané ručne, záleží znovu. Napríklad., Môžete ručne trasu všetky dôležité siete a chrániť ju (lepené), ktorý máte pocit, že potrebujete cestu ručne, môže byť hodinové signály, rozdiel pary a ukončenie programov atď, potom neskôr môžete trasu Všetky iné dôležité siete Auto smerovanie Snažte sa využiť funkcie, ktoré majú v software a tiež získajú veľa času na preskúmanie návrhu Týmto spôsobom. Verte mi, väčšina spoločnosti orientovanej na služby robia to, čiastkové metódy. S pozdravom, Ramesh

thanx. nekritické signál, ktorý má byť zásadný v prípade, že autorouter trás okolo celého predstavenstva, namiesto toho, aby za normálnych okolností potrebné rovné 2 mm dlhé stopy, v niektorých prípadoch. A keď poviem, chcem cestu všetko ručne, si myslí, že som hlúpa?

Súhlasím s Buenos. Ak používate automatické smerovanie by doladenie zaberie viac času ako manuálne smerovanie. Napriek počet dostane zvýši. Snažil som sa auto smerovania s vysokou hustotou konštrukcie. Ale som spokojný. Raj

[Quote = Buenos] Dobrý deň. Až doteraz som nepoužíval autorouter, i vedené ručne, a má optimálnej trasy vas. (Obvykle manuálny smerovanie) Môj najväčší difficoult doske (1140 komponentov, 8 vrstiev, 2 BGA) bol smerovaný aj ručne. Nemal som problém, a myslím, že som to v krátkej dobe. Stále chcem všetky moje cesty dosiek ručne. ale nie som Shure, že všetky spoločnosti pracujú týmto spôsobom. Ako je to u iných návrhárov? ktorý používa pre veľmi zložité autorouting dosky? Plná penzia alebo len časť? [/Quote] Zaujímavé, ako dlho ste sa?

Videl som autorouting pre komplexné palube, ale fot mobilný telefón. Vzdialenosti sú tak krátke, že to nie je taký problém ako vysokorýchlostné zbernicu na základnej doske. Ich ručne cestu RF a kritické signály a potom Autoroute. Bolo to preto, že časový tlak. S pozdravom,

V niekoľkých prípadoch po dokončení smerovanie kritické signály môžeme ísť pre autorouting. Aj keď sme ísť na autorouting sme needto kontrolovať čistenie a ďalšie po smerovanie činnosti.

Ja by som sujest aprouch prijaté eswar_babu77 je správna. Kombinácia oboch.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back