I
Idefix
Guest
Ahoj všetkým, som v súčasnosti navrhovaní systém kontroly trakcie pre moje auto. Systém musí pravidelne rezať vznietenie motora za účelom zníženia výkonu motora, kedy hnacie kolesá sú pošmyknutia. Preto som hľadal spôsob, ako to dosiahnuť. To musí byť bezpečné pri poruche konštrukcie, tak keď vypnutie, musí zapaľovanie signál vedený cez. Má niekto nejaké skúsenosti v tomto smere? Pomoc by bola veľmi vítaná. Ďakujem a pozdravom: Alex [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 hodiny 6 minút: [/color] [/size] Možno, že niektorí sú potrebné ďalšie informácie: primair strana zapaľovacej cievky je na jednom strana pripojený k napájaniu 12V. Keď riadiaca jednotka motora (ECU) sa rozhodne, že zapaľovacie sviečky iskru, pripojí druhú stranu primair strane k zemi. Systém riadenia trakcie je, aby sa zabránilo ECU od uzemnenie cievku tým, že odpojenie ECU z cievky. Tam môže byť pomerne vysoké napätie na primair strane cievky (ako 400V) a vysoké prúdové špičky (napr. 5A). Preto je ťažké nájsť správny spôsob, ako odpojiť ECU od zapaľovacej cievky. Dúfam, že niekto má nejaké návrhy, ako získať toto vlákno začalo pozdravom Alex