Auto RPM okruh spojený s duálnym LED dióda?

L

LanceVance

Guest
Ahoj, nové fórum, s malým elektrickým poznanie seba, ale zdalo sa, že na mieste sa opýtať v okolí. Mám projekt, chcem sa pokúsiť, tu sú podrobnosti: Chcem vytvoriť LED svieti anjela Oko za svetlometu môjho auta, (pre tých z vás, ktoré neviem, čo anjel Eye, jeho luminated halo, alebo slučka okolo hlavné svetlomety projektor, často videný na BMW, a to je úplne estetický charakter) Chcel by som používať dvojaký farebné LED (specificly modrá a červená), ktorý by prechod (plynule), medzi dvoma v cordination s RPM pre autá . Počasie to kliknutím na drôt od ECU, alebo priamo kliknutím do neho za displejom RPM, stále neviem ako a neviem špecifiká vytvoriť plynulý prechod medzi farbami (možno striedanie dvoch farieb rýchlejšie, než oko ? rozlíšiť vytvoriť prelínanie efektu) Špecifiká sú LED: 5mm, duálny napätie Akrylový prsteň, zapouzdřit každý chce vedieť, auto je 2006 Mitsubishi Lancer ES, automatické havent podarilo nájsť PIN diagram pre ECU, či niekto vie, kde by som mohol nájsť Prosím, povedzte to jedno. Vďaka a ak má niekto nejaké rady alebo nápady, ako by som mohol urobiť, bolo by to veľmi ocenil. Ešte raz vďaka!

Hladký prechod možno dosiahnuť s PWM (pulzná šírková modulácia) .. Zoberme si napríklad, PICAXE mikrokontrolér .. Jeden z jeho fuction je výstupný signál PWM v rozmedzí 0% až 100% (riadený číslo od 0 do 1023) .. Ak pripojíte červené LED priamo na tento výstup a pripojiť sa pomocou modrých LED diód meniče rovnakého výkonu, pri výmene strán povinnosti budete mať pekný prechod z červenej na modrú, alebo naopak cestu okolo .. Rason som navrhol PICAXE mikrokontrolér je, že tiež môže trvať ďalších analóg (10-bit) alebo digitálny signál, ktorý súvisí s RPM vášho vozidla a previesť tento signál na pracovný cyklus výstupe PWM .. Informácie o PICAXE (PIC mikrokontrolér so základnou interpret) je k dispozícii na webe .. S pozdravom, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back