audio comparison.pls Pomocník

L

leoren_tm

Guest
Aj teraz v dôsledku svojej digitálnej audio prenos cez WAN a LAN. na WAN, používa optický. a on LAN používa bežné drôty pre LAN (UTP), to je jeden spôsob, audio prenos .. aj záznam zvuku a odosielateľa i príjemcu zvuku pomocou okna rekordér .. teraz ide o to, ako by som mohol porovnať výsledok .. alebo možno môj dotaz bude, je tam softvér používajú pri porovnávaní vzoriek to? Snažila som sa používať GoldWave, a používa jeho sperctrom funkciu, ale im nové GoldWave a im nie tiež istý, či to urobí porovnanie ..... Porovnanie by bolo obviosly, diferencia betwen príjemcu a odosielateľa ... dúfať respones .. vďaka ... alebo možno kniha za to ...

MATLAB Simulink to urobiť [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] som nikdy GoldWave, ale budem sa snažiť

[Quote = the_risk_master] MATLAB Simulink je možné urobiť [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] som nikdy GoldWave, ale budem sa snažiť [/quote] uhmm ... OK MATLAB? Už ste to skúsili? Myslel som na program, ktorý je schopný og porovnávanie dvoch signál mám (dva alebo viac signálov), možno aj softvér, ktorý by v dôsledku toho, ako zavriem signál z druhého .... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] [quote = jaya000], v akom formáte u HV uložené audio súbory [/quote] uhmm ..... ako? Povedal som okná rekordér .. teda súbor WAV (PCM)

uložiť ten súbor ako mono. uložiť iný súbor i ako mono. Potom use3 ako stereo. U ľahko použiť akýkoľvek audio editor vidieť rozdiel v úrovni. U môžete vypočuť ako u chcieť. Rozhodnite sa, potom je lepšie.

[Quote = jaya000] uložiť jeden súbor ako mono. uložiť iný súbor i ako mono. Potom use3 ako stereo. U ľahko použiť akýkoľvek audio editor vidieť rozdiel v úrovni. U môžete vypočuť ako u chcieť. Rozhodnite sa, potom je lepšie. [/Quote] Myslím si, že nie je tak jednoduché. To je môj theasis prácu a majú Spoľahlivý dáta, mám na mysli ohľadom porovnanie, mal som presný spôsob, ako porovnať, im premýšľal o softvér, ktorý by porovnať, ako blízko dát z iných ... Prosím, pomôžte mi .. vďaka

Tu je dobré referencie, buďte trpezliví čítať túto stránku, plné veľmi užitočné Informácie pre vás. ~ http://ccrma.stanford.edu/ Jos / SASP / budem nahrávať môj spektrálna analýza kódu v prostredí MATLAB, akonáhle som sa nájsť v mojich súborov (musím sakramentsky upratať na svojom Súbory v mojom disku)

To je môj theasis prácu a majú Spoľahlivý dáta, mám na mysli ohľadom porovnanie, mal som presný spôsob, ako porovnať, im premýšľal o softvér, ktorý by porovnať, ako blízko dát z iných ...
V audio editor sa u spektrum analýz oboch kanálov oddelene. . Čo viac chcieť u pre porovnanie. Myslím, že u HV nepoužíva žiadne z audio editorov.

[Quote = jaya000]
To je môj theasis prácu a majú Spoľahlivý dáta, mám na mysli ohľadom porovnanie, mal som presný spôsob, ako porovnať, im premýšľal o softvér, ktorý by porovnať, ako blízko dát z iných ...
V audio editor sa u spektrum analýz oboch kanálov oddelene. . Čo viac chcieť u pre porovnanie. Myslím, že u HV nepoužíva žiadne z audio editory. [/Quote] Čo je to audio editor meno? Už som použiť golwave, [size = 2] [color = # 999999] Pridaná Po 46 sekundách: [/color] [/size] [quote = the_risk_master] Tu je dobré referencie, buďte trpezliví čítať túto stránku, zabalené s veľmi informácie užitočné pre vás. ~ http://ccrma.stanford.edu/ Jos / SASP / budem nahrávať môj spektrálna analýza kódu v prostredí MATLAB, akonáhle som sa nájsť v mojich súborov (musím sakramentsky upratať na svojom Súbory v mojom disku) [/quote] ok ... chorý thns čakať a tiež si miesto

[Quote = rsrinivas] vyskúšať Audacity [/quote] uhmmm .. vďaka ... ale nie natoľko, neexistuje žiadny softvér, ako je použitie vo filme CSI? , Že by mohol porovnávať audio percentom? : D

Najlepší spôsob je import oba súbory do MATLAB a robiť to, čo vôbec porovnanie chcete, tam je to jednoduché a má veľa knižnice pre spracovanie signálu a môžete sa pokúsiť automatizácie tým, že píše jeden m súboru do všetkých operácií, audio editory sú jednoduché, ale nie je určený pre spracovanie signálu je určený len pre zlepšenie.

Aha ok ... vďaka za poradiť .. uhmmm ... dont mať čas, aby sa M-súbor, môže sa pýtam, ak je už>>? vďaka

Nie Leoren: (, dont som žiadne musíte vytvoriť vlastný podľa svojich požiadaviek, najprv importovať obidva súbory do MATLAB previesť do štandardného formátu (matice), potom hrať sa so signálom analýze funkcie martix sa môžete ľahko. nájsť príklady pre rôzne časti m súboru z webu.

uhmm ... thx za tip .. Radšej nájsť software ... ušetriť čas.

Dobrý deň. Predpokladám, že hľadáte anomálie v amplitúdy a / alebo fázy, frekvencie, ktoré možno ľahko rieši, ak ich máte v štandardnom formáte, tj signálu amplitúdy v čase formáte. Stačí použiť štandardné Fourierova transformácia. To by vám odchýlky veľkosti signálu presne zodpovedal frekvenciách. Potom sa môžete odlíšiť v čase, alebo len získať aritmetický rozdiel vo frekvencii. Získať inverzná Fourierova.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back