ATTENSION pre projekty siete!

U

usman_star2

Guest
Ahoj, som v 6. smester v BS (Computer Engg) Chcem, aby projekt, ako môj posledný rok projektu siete. PLZ mi myšlienky projektu na prepojenie, ak u projektu, aby skôr, plz mi údaje o tomto projekte ako o skúsenosť pre mňa. POĎAKOVANIE VOPRED. usman_star2 (at) hotmail.com

Myslím, že Peer-to-peer sietí, téma je dobrý výskumného priestoru. ľahko, horúce, zaujímavé. Ak máte záujem o túto tému, dajte mi vedieť, aby vám viac informácií.

dobrý téma je realizovať vrstvy MAC pre ethernet alebo wi-fi VHDL a Simulink

ÁNO brat mi viac informácií o týchto projektoch? mi materiály ďakujem vopred bye

Myslím, že si môžu vybrať pri projektoch v ad-hoc, na wi-fi .. Ak je u potreba, mám nejaké kódexy siete simulátor o nich ... Venkatesan.s

[Quote = venkat3271] Myslím, že si môžu vybrať u projektov AD-HOC a wi-fi .. Ak je u potreba, mám nejaké kódexy siete simulátor o nich ... Venkatesan.s [/quote] robíš do tohto feild teraz? Nevadilo by vám mi možnosť ad hoc a najhorúcejšie smer tejto feild? Vďaka, kámo.

Vážení Venkatesan, má názov projektu " Kríž-Layer Design pre energetickú účinnosť a QoS opravných položiek v Multi-Hop Bezdrôtové siete" Máte materiál / code na to? pls help ... Nemám čas na summit s abstraktné budúcej práci na vyššie uvedené papiera ...... očakáva ur repley prostredníctvom e-mailu ID - malai53@rediffmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back