Atmel uvádza na trh druhú generáciu EDA nástroj pre programovateľné

W

whorse

Guest
Atmel ® Corporation predstavila druhú generáciu systému Designer EDA Suite nástroj pre tvorbu svojich FPSLIC (TM), rodina programovateľných systémov-on-čipy (SoC). Systém Designer 2.0 je najkomplexnejšie programovateľné SoC dostupná sada nástrojov poskytuje plne integrovaný softvér (AVR ® procesor) a hardware (FPGA), co-design a čo overovania pre realizáciu návrhov vstavaných systémov. Jedinečné vlastnosti cielene vstavaný systém dizajnérov a inžinierov softvéru pomôže automaticky vytvoriť a overiť FPGA logiky bez nutnosti odborných znalostí FPGA alebo hardwarový popis jazyk (VHDL alebo Verilog). Atmel AT94K série FPSLIC (TM) obsahuje na jednom čipe logiku, spracovania, kontroly, pamäte a I / O funkcie potrebné pre nízky výkon, vysoký výkon vstavaných systémov, aplikácií, ako je priemyselnom riadenie, bezdrôtovú infraštruktúru, miesta predaja a skúšobného zariadenia.

Má niekto skúsenosti s programom Atmel? Je ich softvér dosť dobré? Vždy som bol fanúšik Xilinx. Budem ochotní dať Atmel šancu, pokiaľ ich FPGA je dostatočne rýchly (100 MHz, 5 úrovní logiky) a ich softvér je relatívne stabilný a robí svoju prácu. Môže niekto zdieľať nejaké skúsenosti? Díky moc vopred!

Má Atmel SOC nie sú rozsiahle v porovnaní s Xilinx za rovnaké výkony?

Prosím rewiev moje pripomienky k systémom On-Chip forum. Mám System Designer 2.1 pre túto čipov a vlastným vývojovým rady. S otázky - prosím, kontaktujte.

No, ja som pomocou týchto nástrojov, prekvapivo, že naozaj fungujú! fpslic je pekné kombinácii AVR-mikro a FPGA, ale IMHO čipy sú príliš drahé ...

Má niekto skúsenosti s programom Atmel? Je ich softvér dosť dobré? Mám to a funguje to pre mňa. Nemôžem porovnávať s XILINX, pretože som nikdy XILINX. 100 MHz Design je ťažké, aspoň pre mňa ako začiatočníka. Marc

Áno, ale musíte vedieť, akékoľvek syntézu VHDL a simulačných nástrojov. Som sa očakávať vážne problémy v štúdiu software.

Má niekto odkaz, kde by som mohol stiahnuť si verziu systému dizajnér? Potrebujem to veľa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back