ATMEL Programer v Pakistane

L

loser

Guest
môže niekto z Pakistanu mať predstavu o cene ATMEL Programer:?

Hai je slávny programátor vykonáva Asim Khan Už u skúšal? Nandhu

Je Asim Khan je prog. na trhu? a u HV predstavu ABT jeho cena?

2500-3000/Rs pre univerzálne programátor. im nie confirmed.ok čakať na jeden alebo dva dni, ja si to potvrdené

Je príliš jednoduché, aby sa ATMEL programmer.You stačí afew komponentov.

Ak je u potreba až k programu AT89xx série potom programátor nie je príliš nákladné. U musí strávil asi 1000-1500 za to, ale ak u potreba, aby program, viac než to potom dostanete univerzálny I m pomocou programátor ATMEL to funguje dobre, ak je potrebné u hodín potom mi nezabudnite napísať svoje miesto

Číňan univerzálny programátor v Lahore 2500 / - R. potvrdená z trhu!

Programátori: Quadri Electronics Design, družstevné Market, Karachi: 1000 / - univerzálny programátor: 1500-3000 Genius programátor: 3000-4000 TOPWIN: 6000 SuperPRO: 8000 LabTOOL: 10000-12000 Moja rada by bola, ak u Quadri chcú lacné riešenie , SuperPRO alebo TOPWIN Ak chcete u všestrannosť a sú ochotní minúť.

Pakistanec brat yru Jednotlivec hľadá ku kúpe programmer.yru nestaval urself. Mám stavať programátor ATMEL, a to je beh fine.i bude po plány, ak chcete u.

[Quote = faraz101] pakistanskej brat yru Jednotlivec hľadá ku kúpe programmer.yru nestaval urself. Mám stavať programátor ATMEL, a to je beh fine.i bude po plány, ak chcete u. [/quote] Hele Faraz je u nás zdieľať wid?

u môže robiť to easily.this prog je kompatibilný s stk200/300 prog.you môže program Bascom, alebo ... .

Ja som po Schéma univerzálny programátor pred niekoľkými mesiacmi, ktorý je schopný nielen programovanie Atmel, ale mikročip MCU, rovnako si myslím, že jeho tzv pony prog. Avšak, ak si chcete kúpiť nejaký kvalitné veci idú na eBay obchody a môžete vytiahnuť veľa. Prevod peňazí na predávajúcim, je celkom jednoduché, ak viete o Western Union a Zarco Exchange, kde je potrebné dávať peniaze v Pakistane a bude zaplatená predávajúcemu v $.

Assalamo Allykum! Myslím, že ak chcete lacný programátor pre sériu ATMEL potom Yu by bol nákup Qadri Electronics programátor. Iné, než to programátor meno "génius" je tiež dostupná v trhu a jeho cena je asi Rs. 2500 / =. Nad oboma Programátor sú k dispozícii v Co-Operatie Market, Karáčí. Starať Alah Hafiz

Dobrý deň, im sídlom vo Veľkej Británii a im nový to všetko programovanie, im snaží sa čítať a písať goldwafer karty, či niekto môže pomôcť prosím email späť na sajali786@hotmail.co.uk som ochotný zaplatiť vám za váš čas a help.thanks vopred. Saj

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back