D
dacadc
Guest
Atmel oznámila v poslednom čase rodinu At94S bezpečný systém na čipe. Rodina obsahuje AVR RISC jadro, pamäte programu a dát (zo 32k pre program a 4k dát na 20k programu a až 16K on-chip dát dual-port pamäť), štandardné periférie AVR (časovače, prístavy, oscilátory), zo 5k do 40k FPGA brány a výstavbu na konfiguráciu EEPROM, čo môže byť chránená pred čítaním z čipu von. Cena začína od 6 $. Táto kombinácia vlastností, aby At94S ideálnu voľbu pre low-cost vymyslí, rôzne meracie a komunikačné zariadenia, domáce automatizácie. Napríklad mám v pláne použiť At94S v zabezpečenej bezdrôtovej siete Home Control s pripojením na Internet. Vývoj nástroje: Atmel System Designer 2.1, ktorá zahŕňa Cadence Smerovanie a umiestnenie FPGA Figaro softvér, vlastný integrátor a VHDL a AVR kódu kompilátory a simulátory. Môžete použiť najnovšie Mentor Graphics Leonardo spektra 2002a a ModelSim 5,6 pre časť FPGA alebo VHDL / Verilog kompilátor, akú podporu At94 série (ja používam Synplify Pro 7.0.3). Software prekladača - IAR 2.26n (môj obľúbený) alebo ImageCraft. Starter kit: Atmel vyrába kit, ale to stojí 500 dolárov, čo je pre mňa nedosiahnuteľný, pretože ceny. Vyvinul som sa veľa vlastné periférie a lacnejšie 2 vrstvy rady. Viac informácií o mieste Atmel http://www.atmel.com/atmel/products/prod39.htm