AT89s série (Pomocník ).......

W

wakaka

Guest
Ahoj všetkým, nie som oboznámený s 8051 série Atmel. Len by som skontroloval ATMEL webe uviedol, že AT89S51 a AT89S52 podporu ISP, to znamená, že pony prog sériový programátor možné naprogramovať to microC? Musím robiť žiadne úpravy na sériový programátor umožňujúce programovanie? Na webových stránkach lancos len poznamenať, že sériový programátor môže naprogramovať AT89s53, takže to môže naprogramovať microC, ktoré som uviedol vyššie? Ak tomu tak nie je žiadny odporúčania pre sériový programátor a software? sa v musí zahŕňať kryštálu pri programovaní pomocou programátora SI? thankx .....

Lepšia kontrola zoznamu zariadení, ak obsahuje 89S51 a S52. Tieto dva radiče sú veľmi časté a ja predpokladám, že žiadne univerzálne programátor by mal byť schopný naprogramovať tieto 2 ovládače, inak nebude predávať. 89S51 a S52 podporuje ako klasické a sériové programovanie.

Ja viem, pony lancos prog softvér podporuje iba at89s53 a at89s8292. pre tieto 2 microC a AT89S51 a 52, programovacie metódy a kolíky sú rovnaké. Len chcem vedieť, či sériový programátor a pony softvér lancos môžete naprogramovať 51 a 52, alebo nie. alebo iný návrh

Prečo dont nech to skúsi programovania. Max si to urobiť, aby horieť jedného čipu. Je to lacné.

Všimnite si, že C51 sa neodporúča pre nové konštrukcie YUV

Áno, má pravdu C51 je takmer ukončená a drahšie ako S51.

Použite Asim Khan programátor je dobrý priehrady a malé taky. Overil som si to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back