AT89C52 je možné uzamknúť len raz?

K

KamalS

Guest
Je pravda, že AT89C52 dá zamknúť len raz? Kde je to uvedené v manuáli?

AT89C52 nie je OTP (jednorazový programovateľné), mikroprocesor, ale akonáhle lock bity sú nastavené Nemôžete reverz Táto funkcia .. Použite Funkcia mazanie vymazať jeho FLASH (vrátane všetkých 3 lock bitov) a potom môžete opäť naprogramovať znova .. Ak chcete odomknúť zámok kúsky a prečítajte si internú pamäť programu - nie si bol čas .. S pozdravom, IanP

Ach! Viem, že to nie je OTP, ani som sa snaží rozbiť zámok bitov. Môj problém je, že som si program, moje 51/52s v pohode, koľkokrát chcem Než som dosadol, po ktorom oni jednoducho idú "zlé" ... To znamená, že nemožno zmazať ani nič. Hovorím o rade "C". [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] [quote = IanP] AT89C52 nie OTP (jednorazový programovateľné), mikroprocesor, ale akonáhle lock bity sú nastavené, môžete Táto funkcia nie je reverz .. Použite Funkcia mazanie vymazať jeho FLASH (vrátane všetkých 3 lock bitov) a potom môžete opäť naprogramovať znova .. [/quote] nechápem vás. Hovoríte, že nemôžem obrátiť funkciu, akonáhle zámku bity sú nastavené, a na ďalšom riadku hovoríte zámok bitov je možné resetovať strihanie. Zdá sa, že zámok bitov sa dá nastaviť iba raz?

Mal som naprogramovaný môj 89C51 mnohokrát. Vymazanie to znovu a znovu. Po uzamknutí musíte zmazať znovu naprogramovať. Hoci vymazanie zámok kúsky budú tiež vymazané. Budete mať prázdny čip. Teraz si môžete naprogramovať a zamknúť. S pozdravom Nandhu

Z môjho pohľadu je to moja závisí na tom, aký typ používate programátor som program a vymazať a program opäť príliš veľa 89c51/52 alebo 89s51/52 s paralelný programátor bez problémov

Myslím, že zabezpečenie, že nie je jeden čas ... KamalS Môžete mi povedať, čo programátor, môžete použiť ... Oh .. a nandhu015 ... len zamknutie päťdesiat dva päťdesiat dvěina raz a skúste to znova mazanie a dajte nám všetkým vedieť.

Moja žiadosť tiež použiť AT89C52 to môže programu so zámkom a mazať mnohokrát. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 9 minútach: [/color] [/size] My tiež použiť aplikáciu AT89C52 to môže programu so zámkom a mazať mnohokrát.

[Quote = KamalS] Je pravda, že AT89C52 dá zamknúť len raz? Kde je to uvedené v manuáli? [/Quote] Itz plne závislá na ur Programer

[Quote = grittinjames] Itz plne závislá na ur Programer [/quote] Ako to?

Hai vsmGuy Áno, som to skúsil dnes. To je v poriadku. Som schopný vymazať zamknuté 89C52 a preprogramovať ju. Skúšal som to 4 krát. Funguje to. pre vašu informáciu môžem použiť, a paralelný programátor navrhol sunrom pozdravom Nandhu

Ah potom! Vďaka nandhu015. Myslím, že otázka je potom usadil?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back