at24c04 slovo riešenie problému

S

sofi_je

Guest
Ahoj všetkým som pripojil AT89C51 s at24c04 EEPROM pre ukladanie dát i na problém píšem dáta v at24c04 s adresou 0101 pre ukladanie dát a čítanie dát. Problém je AT89C51 nezapisuje dáta v at24c04 na adrese 0101h mať telo riešenie tejto chyby, prosím pošlite mi nejaké príklady na zápis údajov do zápisu dát prúdu a čítať aktuálne dáta v EEPROM at24c04 prosím pošlite mi nejaké príklady

[Quote = sofi_je] Ahoj všetkým som pripojil AT89C51 s at24c04 EEPROM pre ukladanie dát i na problém píšem dáta v at24c04 s adresou 0101 pre ukladanie dát a čítanie dát. Problém je AT89C51 nezapisuje dáta v at24c04 na adrese 0101h mať telo riešenie tejto chyby, prosím pošlite mi nejaké príklady na zápis údajov do zápisu dát prúdu a čítať aktuálne dáta v EEPROM at24c04 Prosím pošlite mi nejaké príklady [/ quote ] nie je to ťažké, ale myslím, že robia nejaké chyby v obvode, môžete nahrať diagram potom bude lepšie odporúčame.

Ahoj všetkým som pripojil AT89C51 s at24c04 EEPROM pre ukladanie dát i na problém píšem dáta v at24c04 s adresou 0101 pre ukladanie dát a čítanie dát. Problém je AT89C51 nezapisuje dáta v at24c04 na adrese 0101h mať telo riešenie tejto chyby, prosím pošlite mi nejaké príklady na zápis údajov do zápisu dát prúdu a čítať aktuálne dáta v EEPROM at24c04 prosím pošlite mi nejaké príklady problém píšem údajov v at24c04 s adresou 0FFH pre ukladanie dát a ich čítanie dát ok, ale potom som sa zapísať dáta v EEPROM s adresou 0FFH vzrastie o jednu 0100H nebude zapisovať do pamäte EEPROM Prosím, pomôžte mi a ešte jedna nápoveda ja mať telo diagram a kód AT89C51 v ovládaní televízora, ako (hlasitosť, mute, jas, kontrast, farby), prosím pošlite mi nejaké kódy ASM súborov a diagramov.

Ahoj všetkým som pripojil AT89C51 s at24c04 EEPROM pre ukladanie dát i na problém píšem dáta v at24c04 s adresou 0101 pre ukladanie dát a čítanie dát. Problém je AT89C51 nezapisuje dáta v at24c04 na adrese 0101h mať telo riešenie tejto chyby, prosím pošlite mi nejaké príklady na zápis údajov do zápisu dát prúdu a čítať aktuálne dáta v EEPROM at24c04 prosím pošlite mi nejaké príklady problém píšem údajov v at24c04 s adresou 0FFH pre ukladanie dát a ich čítanie dát ok, ale potom som sa zapísať dáta v EEPROM s adresou 0FFH vzrastie o jednu 0100H nebude zapisovať do pamäte EEPROM Prosím, pomôžte mi a ešte jedna nápoveda ja mať telo diagram a kód AT89C51 v ovládaní televízora, ako (hlasitosť, mute, jas, kontrast, farby), prosím pošlite mi nejaké kódy ASM súborov a diagramov.

Dobrý deň, Dobrý deň, máte nejaké telo anser na môj dotaz, prosím pošlite mi

Čo sa stalo na odkaz už som dal? Mimochodom, ako viete, že zápis do eeprom funguje? ako sa rozhodnúť, kde je chyba v zápise alebo čítanie? Urobil som 24Cxx programátor napríklad z lancos.com najprv napísať na najnižšiu adresu pomocou EPROM programátor a skúste si ju prečítať Throat Micro. Po succeding pri čítaní skúste napísať na to. potom skúste inú adresu. Existuje mnoho príkladov v sieti. Skúste Google. zistiť najlepšie ten, ktorý vyhovuje vašim potrebám. po ur výsledky. Pokúsim sa dokončiť to Nandhu

Dobrý deň pán nandhu015 pán máte ASM kód písať dát riešiť 0FFH a 0100h do at24c04. pane, prosím zašlite mi kód mojej kód zapisovať dáta v aktuálnom zápis režime zápisu dát na adresu 0FFH ok a chyba pri písaní adresy 0100h pošlite mi prosím kód alebo vysvetlite mi, čo mám metódu používajú na zápis dát na adresu 0100h v CURENT režime. Ospravedlňujeme sa za chudobných anglickej prosím vyriešiť môj problém vďaka vďaka

Dobrý deň pán nandhu015 pán máte ASM kód písať dát riešiť 0FFH a 0100h do at24c04. pane, prosím zašlite mi kód mojej kód zapisovať dáta v aktuálnom zápis režime zápisu dát na adresu 0FFH ok a chyba pri písaní adresy 0100h pošlite mi prosím kód alebo vysvetlite mi, čo mám metódu používajú na zápis dát na adresu 0100h v CURENT režime. Ospravedlňujeme sa za chudobných anglickej prosím vyriešiť môj problém vďaka vďaka

začiatok stav - chip kód (napr. A0h) - pridať - data ok dnes to začiatok stav - chip kód (A0h na ex) - pridať - dáta, ale v čipe LSB kód A0 h nie je nič iné ako MSB pridať, pred uvedením čipu kód skopírovať hornej bit najviac pridať do čipu kód byte ok .................................... ...................... 4K EEPROM používa iba A2 a A1 bitov adresy zariadenia s treťou bit pamäťovú adresu stránky bit. Dva bity adresy prístroja musí porovnať s ich zodpovedajúce napevno vstupných pinoch. PIN A0 nie connect. Ak váš kód R / W čip potom kód je v poriadku ..

Ahoj Môj priateľ Look My priateľa 2404 je 512X8 byte EEPROM alebo 4K bit EEprom Pozrite sa na moje pripojenie je ASM súbor, písomne ​​na adresu 0FCH, 0FFH, 0100H 0101H a nakoniec sa čítaním späť dát overiť, myslím, že som pomohol, Don "nezabudnite stlačiť mi pomohol S pozdravom Medtronic

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back