AT & T / Lucent Telecom IC

Y

yayawoo

Guest
Som pridelený k oprave ISLU2 riadky kartu AT & T / Lucent 5ESS. Existujú dva čipy na doske, kde nemôžem nájsť list kdekoľvek na webe. Nie je tam niekto, kto máte nejaké informácie o týchto dvoch čipov, prosím pomôžte. Tieto dva čipy sú ATT1028CS Šestnásť linka radič, a ATTL7553AP (alebo ATTL7554AP) Subscriber Line Obvod rozhranie. Oba čipy majú Lucent logo na ne, ale oni sú vlastne staré čipy od AT & T. Prosím o pomoc. Mnohokrát ďakujem vopred.

Som bývalý zamestnanec Lucent, ale ja som ešte meno a heslo k firemnej sieti a databáz. Ak tieto dátové listy stále k dispozícii tam, pošlem vám ich. To môže trvať 2 až 3 dni: (

Vďaka Jourval. Dokonca si myslel, že vec je naliehavá, teším sa na vaše dobré správy.

Áno, som skontroloval s Agere predtým, ale oni odpovedali hovoria, že predal niektoré svoje výrobné linky do Legerity. Boh vie, kto sa dostane to, čo teraz. : (

ICheck všetkých dostupných databáz Lucent pre mňa nie je zmienka o týchto častí. Prepáčte.

Veľkým sklamaním. Má byť informácie o ISLU2 karta samotná? Veci týkajúce sa riadiacich signálov dovnútra a von z karty by bola užitočná. Mnohokrát ďakujem vopred.

Práve teraz vidím len veľmi málo informácií o ES5521 a ISLU2. Väčšinou v ruskej a čínskej je jedno z tejto languiges prijateľné pre vás? A to je viac programov popisom tej hardware. Pokúsim sa nájsť niečo iné.

Naozaj, naozaj ocenia vašu pomoc. Myslím, že doska je ešte väčšinou nasadený v rozvojových krajinách Ázie. Ďalších miestach sa už upgrade na pokročilejšie systém. Ak môžete poskytnúť tieto informácie v čínštine, mal by som byť schopný prečítať. Vďaka vopred.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back