AT príkazov SMS dostanete C kód 89xx

R

ronydc

Guest
Vážení priatelia, IM sa snažia zarobiť na SMS spínač. Nokia 3310 / 3315. môže niekto mi ukázať príklad -> C kód pre príjem SMS a dekódovať ju, aby sa zapnúť a vypnúť funkciu.? Viem, že PDU formátu AT príkazy potrebné BVE použiť pre túto úlohu, ale. im jednoducho nemôže dať to všetko togather. Prosím, niekto môže ukazovať mi C kód.? - Thanbks vopred. Rony.

neplatné init_serial_interrupt () {EA = 0, TH1 = 0xFD, SCON = 0x50; TR1 = 1; RI = 0; TI = 0; ES = 1, TMOD = 0x26; EA = 1;} void sr_intr () {if prerušiť 4 (RI) {dát = SBUF, RI = 0;} if (TI) TI = 0;} To je len pre receving SMS v SBUF. Gurpreet Singh

Pokiaľ viem Nokia 3310 / 3315 nebude podporovať AT príkazy. Používajú vlastné FBUS protokol. http://www.embedtronics.com/nokia/fbus.html , by mala začať. S údajmi nakladajú @ 115200 bps, môže byť veľmi triviálne, ak používate pomalé micro, s menej RAM pamäte k prílivu. S pozdravom tento model je dlhodobo prerušená. Možno, že jej vhodnejšie skúsiť s iným modelom El cheap: 1200. Bavte sa: D

Vážení gurpreet Vande matram .... thx za ur informácie. Viem, ako získať dáta v už SBUF. thx a pre kód. ale teraz ide o to -> Ak sa nám dáta v textovom formáte, nie je to stojí za to (cítim sa tak), takže som dostal nejaké informácie. sme neeed dostať SMS dát vo formáte PDU (jeho binárne) a s ktorými môžeme pracovať akcie pin na MCU. takže ak niekto si je vedomý toho, ako sa dostať správu (v comands iba) vo formáte PDU. a dekódovanie je v MCU 8051, aby bolo meaningfull prevádzkovať PIN stavu .... PLZ komentár. Potrebujem len s AT príkazy a nie FBUS - Rony - Rony

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back