ASIC design?

A

abhineet22

Guest
ASIC design, čo je problém?
Ako realizovať ASIC?
čo je kritériá pre navrhovanie ASIC?, čo je minimálna cena?
Daj mi odkaz alebo materiálu

ASIC == Aplikácia Specfic IC ..
Design otázky ae viac-menej rovnaké ako u bežných čipov.Ale v tomto prípade môže byť ovplyvnená užívateľa (osoba, ktorá žiada), ako je rozpočet nákladov, energia, priestor atď.U skúste desgin na základe všetkých obmedzení.Kedykoľvek je to možné, u obchodu (napr. ak u mať menej priestoru, potom u mať ku kompromisu paralelizmus, tj menej funkčných celkov) a podobne THT.Dobrý IC dizajn knihy, je Baker a Boyce ..Its 2 zväzky.aj Neil Weste je dobrá kniha
hope this helps!
abhi

ASIC design flow sa začína písať hardvéru v niektorých jazykov, ako je VHDL alebo Verilog a potom syntetizovať je v technológii konkrétnej knižnici (mapovanie na bunky), potom musíte dať špecifikácie ako setuptime, holdtime v návrhu a spustite miesto a trasa nástroje až do konca svojho návrhu.

Sa môžete obrátiť na internetové stránky ASIC predajcov eda nástroje, ako je rytmus, anotácie a magma pre ďalšie informácie o ich tok.

ASIC design by John Sebastian Smith bude najlepšie knihu pre začiatočníka.

ASIC je integrovaný obvod, ktoré majú špecifické vlastnosti, ak chcete dozvedieť o ASIC si môžete prečítať nasledujúce knihy:

VLSI inžinierstva Dillinger
Základné a VLSI Design of Douglas, a ak hovoríte po španielsky si môžete prečítať circuitos Integrados de aplicación específica ASICAdded po 24 sekúnd:

ASIC je integrovaný obvod, ktoré majú špecifické vlastnosti, ak chcete dozvedieť o ASIC si môžete prečítať nasledujúce knihy:

VLSI inžinierstva Dillinger
Základné a VLSI Design of Douglas, a ak hovoríte po španielsky si môžete prečítať circuitos Integrados de aplicación específica ASIC z Deschamps

Ako všetci vieme, že asi fanda obvody, môže mi niekto povedať, prečo sa používa 4 druhy Flip Flop. A len jeden nebude sufficient.tell mi žiadnu konkrétnu aplikácie, kde sa používa špecifický Flip Flop.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back