ASIC a VLSI overenie samozrejme v Chennai

S

sahuldesign

Guest
Teraz im pracovať v VLSI designu engg .. ja som INTERSTAT k štúdiu "ASIC a VLSI OVEROVANIE (DFT kontrola)" môže niekto tel, že detailné informácie v Chennai .. plz jeho Argent .. Sahul hameed.P 9840231380

dobrý ústavu v Bangalore ............ skontrolovať, pošlem prihlášku tiež Ahoj priatelia, je to jedinečná príležitosť, aby sa svojho dopravcu v VLSI. Áno, TTM Ústavu informačných technológií (Tiit) Bangalore začína tretí víkend partii konštrukčného návrhu VLSI. Vzhľadom k tomu, Tiit je príjem každej šarže len 20 študentov, sa rýchlo zapĺňajú miesta, Ak sa chcete stať ASIC konštruktér alebo fyzickej konštruktér. Dajte nám vedieť rýchlo, my vám zručnosti za rovnaké. Nájdete príloh. 1). Detail kurzu. 2) Formulár žiadosti;. Ak predsa chcete rezervovať miesto na júl dávky, vyplniť a poslať cez e-mail. Všetko najlepšie .... Ide o Shashi.Deshpande 09845261676 - S pozdravom Shashi.D Tiit Pvt Ltd Banaglore. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] pripojí prihlášku

sa môžete pripojiť RV VLSI centrum v Bangalore a MSramaiah College v Bangalore

Ahoj priateľovi! Mám v pláne urobiť modul ASIC z MS Ramaiah, Banglore. U pozrite sa na webové stránky tu. V prípade záujmu sme ur ako začať spoločne v rovnakom čase. Dám tam adresu webovej stránky. http://www.msrsas.org/html/training/training.htm Skontrolujte, či v rámci modulárneho vzdelávacieho programu, a povedz mi ... Ďakujeme a zdravíme Deepak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back