Arkustangens A4 RISC inštrukčnej sady

D

davorin

Guest
Niekto vie o presnej inštrukčnej sady používané v jadre arkustangens RISC, ako je použitý v MPEG2 dekodéry Fujitsu? Stačí porovnať pokyny a ARC-elf-gcc výstup.

ARC Jadrá Ltd Programátori referenčná príručka Autor: Jon Sanders Dátum vytvorenia: 03-Jun-99 Dátum revízie: 10-Dec-99 verzia: 6.0 Úvod Táto príručka je zameraná na programátorov ARC a slúži ako odkaz na inštrukčnú súbor základný prípad ARC (verzia 7). Programátori Žiadosť o ďalšie rozšírenie a ich modifikácií, ktoré boli realizované v systéme TARGET ARC sú obsiahnuté v ostatných príručkách.

[Quote = davorin] niekto vie o presnej inštrukčnej sady používané v jadre arkustangens RISC, ako je použitý v MPEG2 dekodéry Fujitsu? Stačí porovnať pokyny a ARC-elf-gcc výstup. [/Quote] čo som kedy predtým, ale skúste to nefunguje ... pomocou HCARC z Metaware je riešenie. Chceli ste portu GNU nástrojov vnútri?

ARC inštrukčnú sadu (myslím, že pre A4) je už podporovaný v novších verziách GCC (3.3.x, a tak). Skontrolujte to the_penetrator ©

Je ešte niekto žiadosti o túto tému? Viem tiež trochu o procesore Fujitsu MPEG av súčasnej dobe sa snažím do prístavu uClinux.

Ani nie, pretože som nikdy žiadne spätnej väzby od Fujitsu hoci NP bol vyplnený a poslaný do európskej centrály ... Len mŕtve-as-a-krava potom ticho ...

dobre, pretože v súčasnej dobe poskytuje Codito GNU toolchain pre arkustangens a4 procesory som porovnával výstup kompilátora Metaware a musím povedať, že sú naozaj rôzne, s výhodou na Metaware. Vedeli ste mali akýkoľvek projekt v mysli, keď ste zaslali svoje otázky v minulosti? V súčasnej dobe sa snažím vytvoriť platformu pre uClinux prijímača DVB pomocou Fujitsu MB86H20. Jadro je už spustená, sériovú konzolu, a dokonca aj vodič IDE pre prijímače s pevným diskom. Možno by sme sa môžete podeliť o nejaké skúsenosti. Tomáš

No .. rád by som sa podeliť o svoje skúsenosti ... ale musel zhodiť sieť MPEG Player, pretože som sa nemohol dostať žiadne čipy od Fujitsu ... Dokonca aj miestny distribútor navrhol, aby som si všetko ostatné, ako Fujitsu, pretože ich podpora je non-existujúce tu (o;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back