Apollo II vs SE pre Floorplanning a router - ktorý z nich?

V

visualart

Guest
Pre Floorplanning a router, Apollo vs SE, ktorá je lepšia?

Myslím, že je Apollo, majú teraz novú mäkkou magma rýchlosť rýchlo.

Na kosť húb, spomínam elong sa údajov o vlaku, teraz si pomôcť magma.

Ahoj, všetky Apollo II je teraz Astro. A mnoho nových funkcií. SE je zastaralá. A kto môže zdieľať výukové materiály a konzultácie o Astro? Vďaka.

Ahoj, soc stretnutie je dobrý backend nástroje. ale tak drahé, 800.000 dolárov / rok. a myslím, že skvelá vlastnosť je v socencounter firstencounter, najlepšie pôdorys na svete.

Astro je jednoduché použitie, ale Astro nie je podobný Apollo. Astro nie je stabilný a má mnoho chýb. Soc stretnutie je dobrý nástroj pre zložité konštrukcie SOC. Je to Plán nástrojov je najlepšie. Pri návrhu je 0,13 alebo nižšiu, Cann't Nástroje dokončiť všetky práce, potrebujeme veľa manuálnej práce na dokončení projektu. SOC stretnutie je lepšie ručná práca a je convinent na použitie. SoC stretnutie patrí Plán nástroje, miesto a cesta, IPO náradie, presluchom náradie, elektrické náradie Mriežka analýzu a ďalšie. Astro len P & R funkcie.

Ako magma? A počul som, že magma je ako astro, a to je rýchlosť rýchlo.

Tiež som počul, že! Ale ja neviem, informácie o ňom. Aké výhody porovnať rytmus vs magma?

[Quote = linuxluo] Dobrý deň, všetky Apollo II je teraz Astro. A mnoho nových funkcií. SE je zastaralá. A kto môže zdieľať výukové materiály a konzultácie o Astro? Vďaka. [/Quote] "Astro odporúčanú metodikou", snímky z POHODLNÉ 2004 tutorial.

SoC stretnutie patrí Plán nástroje, miesto a cesta, IPO náradie, presluchom náradie, elektrické náradie Mriežka analýzu a ďalšie. Astro len P & R funkcie. [/Quote] Počul som, že Astro je dobrým nástrojom pre backend, môže to urobiť presluchy. to je? :)

Astro vie crasstalk analýzy a pevné, a to Elektromigrační Pozri priložený návod SI pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back