API pre hardvérové ovládanie pod Windows

J

jabidof

Guest
Ahoj všetci, rád by som si vytvoriť API pre jednoduché použitie COM port pripojený hardware. Nie som si istý, kde začať a mám veľa otázok musí byť vyriešená predtým, než som začal s mäkkými kódovanie. 1. Programovací jazyk, ktorý budem používať a aké dôsledky to bude mať? Ako som povedal, by som chcel ponúknuť API pre Windows platforme, typicky pre. NET Framework. 2. Viac všeobecne, s tým, čo mám dávať pozor pri jednaní s programovaním API. Nikdy som nič také vývoja. Ako to zmeniť z iných programov typu? 3. Všetky odkazy na tutorial, kníh, atď Pre rozvoj API sú veľmi obľúbené. Vďaka za pomoc.

Myslím, že WINIO GIVEIO a bude vám pomôže, hľadať to, na ich slobodnú a Gove vás priamo acess na hardvér s týmto môžete robiť, čo ste potrebovali urobiť s Portom

Hovoríš ako ďalší prípad pokusu o spustenie, než budete môcť chodiť. Každopádne,. NET má komunikačné triedu vstavaný do neho. Takže ak chcete, aby DLL alebo rozhranie založené na už existujúce triedy pokračovať, ale myslím, že strácate čas.

Čiastočne súhlasil. Predstavte si, že chcete distribuovať nejaký hardware, ale nie protokol. DLL je len to, čo by mal byť vytvorený?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back