Antivírusový program, ktorý chráni Registry systému Windows

N

nvd

Guest
Nie je tam žiadne antivírusový založený na AI. AVG a Norton AntiVirus detekciu vírusov na základe záznamov v ich databázach. Hlavným cieľom dnešných vírusov je v registri Windows. Nie je tam nejaký monitorovací softvér, ktorý vyzve užívateľa pri prístupe kritické oblasti v registri? Vypnutie automatické spustenie jedno riešenie, ale nepatrný. Ak nie je každý takýto nástroj, potom my ľudia na EDABOARD by mala začať vývoj takéhoto softvéru, rovnako ako vývoj Firefoxu. S pozdravom.

Vlastne nájdete mnoho softvérových o ochranu súbory databázy Registry ..... môžete google to ..... väčšina antivírusov prichádzajú s internetovými antivitus, ktoré obsahujú modul pre ochranu súborov databázy Registry .. Videl som tieto moduly aplikácie Kaspersky Internet antivírusu a Spoločnosť McAfee, takže ak chcete, aby tento modul vyhľadávanie na internete pre vlastnú verziu antivírusu. S pozdravom,

No U môže zakázať úpravu registra pre používateľov Eny exept správcu a tieto súbory, ktorými sa mení ragistry nie sú vírusy, ale spyware a Väčšinou sa snažia a MOD IE preferencie, pokiaľ ide o domovskej stránke a vyhľadávač. Allso avast vie detekovať nebezpečné kľúče Registry.

Môžete google, ale ja používam Kaspersky a je dobré pre mňa Micro $ oft Windows, ale nepoužívam žiadny antivírusový program v Linuxe! : Idea:

Bod disabeling registra acess v okne ms # je zlé, najviac ak nie všetky programy musia prístupom k registri bude správne fungovať, najlepší spôsob, ako chrániť svoj počítač, je kombinácia praxe GOOG (najdôležitejšie), používať antivírusový program s aktualizovanou databázou, ochranu proti spywaru pomocou aplikácie, a ak ste viac serios užívateľ IDS / IPS (Intrusion Detection / Intrusion Protection System) systém

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back