antény, vyžarovací diagram

L

laseetha

Guest
Dobrý deň, chcem sa dej radaition 3D model radu antény MATLAB sa u mi pomôže? dík

Matlab je bohatý na trojrozmerné kreslenie funkcií. Pozrite sa na príkazom plot3, mesh a surf. Jeden z tých bude pravdepodobne užitočné.

siete a surfovanie pozemky sú užitočné. ale u Shude špecifikovať X a Y. trend je pozemok v UV rovine, nie v XYZ spolupráci ordianate. V tomto prípade u = v = sinΘcosΦ a sinΘsinΦ a amplitúda bude v smere z ... Skúste si to

Len ďalší myšlienka. Vykreslenie funkcie, ktoré som navrhol, sú obdĺžnikového v prírode, zatiaľ čo žiarenie vzory v skutočnosti sú okrúhle. Zistil som obdĺžnikového formátu, a to ako v 2D a 3D vhodnejšie hodnotiť, zatiaľ čo polárna alebo sférické formáty sú viac v súlade s našou intuíciou, ale ťažšie analyzovať. To je ako argument o tom, či RPN kalkulačka je lepší ako algebraické vstup jeden. (Mám rád RPN ruky dole.) Používajte to, čo je najlepšie pre vás a vaše aplikácie. Bol som rád pomôže.

Ďakujeme, že u Azulykit, myslím, že je lepšie mať 2D výkresy Vďaka za ur návrhy stále couldnt urobiť predstavu o 3D žiadny problém vďaka všetkým

Majú u zachytiť 3D dáta z measuremetn? Môžete si vytvoriť 3D matrics v Matlab vykresliť 3D graf

Väčšina model rady zbierať merania na základe 2D. S veľkú pozornosť alignmernt jednotlivých kusov by bolo možné vytvoriť 3D maticu popisujúci 4Π steradián vzor. Automatizované pohybuje často poskytujú tento druh informácií, ale nie sú početné a už vôbec nie lacné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back