Anténa simulácie problému

M

Mshafee

Guest
Vážení, som sa snažil simulovať mikropáskové anténa. Mám primeraný zisk a stratu smerovosť. Avšak, simulovaný zisk a radiačnej účinnosti nie sú dobré. Myslím, že problém je na spôsob modelovanie na HFSS. Mám pripojený súbor simulácie v správe. Môže mi niekto povedať, v čom je problém tohto modelu? Vďaka. S pozdravom, Mshafee

som s rovnaký problém! Ale ja som si kedysi, že pridaním relatívne vysoké permitivity materiálu nad patch (superstrate) by malo problém vyriešiť, na môj návrh, že lepší zisk, ale znížila šírka pásma: (Skús to, možno to bude dávať lepšie výsledky U!

Vážení eng.dreamer, vďaka za Vašu odpoveď. Nechcel som dostať to, čo si myslíte. Chceš povedať, pridať ďalší materiál, nad substrát miesto vzduchu? . Vďaka. S pozdravom, Mshafee

Vážený Mshafee Stiahol som si svoj dizajn, ale nemohli simulovať. To má niektoré chyby počas simulácie. Môžete chack súbor, ktorý ste pripojený? Mám mikropáskové Patch antény s rôznymi typmi budenia. Nie som odborníkom v tejto oblasti, ale môžete nájsť užitočné somthing v ňom. Veľa šťastia

Ahoj u môžu získať pomoc od emtalk.com má veľmi dobrý návod na anténa

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back