Anténa problémy, pls help!

F

foxgan

Guest
Aj keď ladenie môjho telefónu, som našiel jeden problém. Keď som sedel antény a vyslaný, dosku vypol, ale mám z antény a odovzdávajú, základné dosky bude pracovať, a nie vypnúť. Vďaka! gqwhut@hotmail.com

Znie to, ako keby sa yor anténa zle uzavreté, a / alebo chýbajúce Balun. To spôsobí vysoké prúdy, ktoré majú byť indukované do zvyšku vášho nového fóra. To často spôsobuje, že zmrazenie, reset alebo vypnutie. Aký typ antény používate? Môžete pridať obrázok alebo výkres to?

Použili ste žiadne zodpovedajúce obvody v ceste, vrátane PA Tx a zodpovedajúce anténu? Snažte sa pohybovať skrat komponenty a otestovať znovu.

V tomto prípade anténa by mohla byť v poriadku (za predpokladu, že dobrý zápas antény). Problém by mohol byť nedostatok RF tienenie alebo zlý dôvod návrhu layoutu. Obvody ovplyvnený výkon RF, ktoré spôsobujú tento jav by mohol byť procesor alebo BB Power Management chipset

Vďaka, ja som strieľal problém pridaním filtra betweent dodávateľa energie a základnej doske. Takže Vfone má pravdu. Ďakujem vám, averyone

Než som našiel 26dBm transimit môcť nechať bežať mikrokontroléru znovu a znovu. Neskôr som zistil, že mikroprocesor okruh nebol správne tienený.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back