anténa pre 1GHz do 40GHz

T

tender_006

Guest
hai všetkých, potrebujem nejaký návrh ohľadom antén, frekvenčný rozsah je 1 GHz až 40GHz. Je možné navrhnúť také širokopásmové antény. ?? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz pomôžte mi.

Hum. Široké pásmo je ľahké s touto Ak zistíte, že kľúčové slovo "širokopásmové antény slot" alebo "široký slot anténa" alebo "širokopásmové antény" v IEEE

hai Vďaka, budem kontrolovať, že, zatiaľ, ak u nejaké articals plz po nich .. tak u myslíte, že je možné singal široké antény (1-40GHz).

To je možné. Mám 2-40 GHz dutiny cúval špirála v mojom archíve. Pozriem sa hore výrobcu dnes. Ja neviem, či sú ešte vo výrobe, ale potom to nie je na vašu otázku. Aby frekvencie až 1 GHz dimater bude musieť zvýšiť na cca 4 - 5 palcov (v súčasnosti je asi 3 cm). S trochou starostlivosti by sa možno dalo dostať LPD pre prevádzku na rovnakej šírky pásma. Aj vymysleli LPD operačný do 20 GHz. Ako sa dostať do 40 GHz by bolo trochu riskantné, ale môže byť praktické. Low-end nie je žiadny problém. Stačí len dostatok miesta. Vivaldi môže tiež byť možné, ale bolo by potrebné dôkladné analýzy pre vysokofrekvenčné konca. Ja by som túto možnosť odmietnuť z ruky.

hmmm ok Ďakujem za ur pomoci. Budem čakať na odpoveď s ur. Doc.

Ahoj Azulykit by ste prosím nahrať na papier alebo akýkoľvek iný doklad o 2-40 GHz anténu, že ste si o tom porozprávať?

[Quote = Jafargholi] hi Azulykit by ste prosím nahrať na papier alebo akýkoľvek iný doklad o 2-40 GHz anténu, že ste si o tom porozprávať? [/Quote] Musím niektoré materiály, ako je to príliš, dúfať, že ur obrázky

Niekoľko z vás sa pýtali na špirálovou anténou som sa zmienil. Je to hardware nie je papier a bol vyrobený AEL P / N ASM-1601 Pozrite sa na to taky: integrovaná anténa špirála detektor zariadenia - Patent 4319248 Takéto zariadenie je zakotvená v AEL Model ASM1601A tiež vyrába americká elektronická Laboratories, Inc . hrazdu 166 z grafu 8, predstavuje ... w * w.freepatentsonline.com/4319248.html - som reagoval na množstvo otázok špirály v poslednej dobe. Pozrite sa na tie, pre ďalšie informácie. Ak hľadáte pre anténu pre toto pásmo a chceme navrhnúť to od začiatku a LPD by mohlo byť jednoduchšie cestu, ako tam je menej komponenty sa doprava. Môj záujem by bol vyššie frekvencie konca. Ak ste neurobili to, ako len na to, konektor pre prácu na 40 GHz môže byť problematické. Veľa šťastia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back