Antén pre UHF RFID systém

V

vicky_d89

Guest
Vážení, ja som pracoval na projekte RFID pre SCM. Vzal som si do chellenge navrhnúť smerovú anténu, aby som mohol skenovať tovar prepravovaný z brány (cca 3 m široké). Som nový RF poľa a ja si uvedomiť, to nie je správne miesto pre vstup do poľa, ale to je všetko, čo mám robiť. Dokonca som IE3D pre tento účel, ale nemôžete prísť na to, ako začať používať rovnaké. Niektoré tela sprievodcom ma tento projekt. Chcem sa dozvedieť všetko o RF pomaly, a myslím, že to správne miesto, aby urobili to isté Prosím o pomoc. Ďakujem vopred Vicky

[Quote = vicky_d89] Vážení, pracujem na projekte RFID pre SCM. Vzal som si do chellenge navrhnúť smerovú anténu, aby som mohol skenovať tovar prepravovaný z brány (cca 3 m široké). Som nový RF poľa a ja si uvedomiť, to nie je správne miesto pre vstup do poľa, ale to je všetko, čo mám robiť. Dokonca som IE3D pre tento účel, ale nemôžete prísť na to, ako začať používať rovnaké. Niektoré tela sprievodcom ma tento projekt. Chcem sa dozvedieť všetko o RF pomaly, a myslím, že to správne miesto, aby urobili to isté Prosím o pomoc. Ďakujem vopred Vicky [/quote] Dobrý deň, najprv nejaký poslať nejaké štruktúry RFID pre mňa. Poviem u postupu do práce, že u model.like múdry môžete začať pracovať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back