Ansoft Designer V2.2 - simulácia problému

N

nhomuathu_hanoi

Guest
Ahoj všetci, ja používam Ansoft Designer V2.2 simulovať malý fázované anténu. Trvalo mi približne 2 týždne na dokončenie simulácie. Avšak, keď som vytvoril správu, S11, simulačný program bol zastavenia. Je to načítanie dát, a tam stojí. Snažil som sa nejaký čas neskôr, ale nedosiahla žiadne očakávaný výsledok. Používam počítač, ktorý má 3 GB RAM. Vari niekto skúsenosti? Ako tento problém vyriešiť? Ďakujem vopred!

tam musí byť nejaká chyba .. Ak váš kmitočet nad 1 GHz. LL to ľahko vyriešiť. Snažte sa používať Ansoft Designer 3.5. to môže zvládnuť nejaký väčší štruktúry. Alebo, ak nemáte istotu o softvér alebo počítač, než odošlete napríklad simulovať a dovoľte mi, aby som to pre vás .. Veľa šťastia

Ďakujem vám, Zỉtapoz! Tento problém bol vyriešený, nasledujúce radu.

[Quote = zirtapoz] tam musí byť nejaká chyba .. Ak váš kmitočet nad 1 GHz. LL to ľahko vyriešiť. Snažte sa používať Ansoft Designer 3.5. to môže zvládnuť nejaký väčší štruktúry. Alebo, ak nemáte istotu o softvér alebo počítač, než odošlete napríklad simulovať a dovoľte mi, aby som to pre vás .. Veľa šťastia [/quote] Ahoj všetci, mám otázku ohľadom kompatibility Ansoft designer V 2 a verzia 3.5 Ako verzia 2 Prečítajte si dátové súbory Ansoft ver 3.5? thx

[Quote = congtiger] [quote = zirtapoz] tam musí byť nejaká chyba .. Ak váš kmitočet nad 1 GHz. LL to ľahko vyriešiť. Snažte sa používať Ansoft Designer 3.5. to môže zvládnuť nejaký väčší štruktúry. Alebo, ak nemáte istotu o softvér alebo počítač, než odošlete napríklad simulovať a dovoľte mi, aby som to pre vás .. Veľa šťastia [/quote] Ahoj všetci, mám otázku ohľadom kompatibility Ansoft designer V 2 a verzia 3.5 Ako verzia 2 Prečítajte si dátové súbory Ansoft ver 3.5? thx [/quote] je mi známe, neexistuje žiadny spôsob. Ale možno sa rozhodnete použiť export a import utility. (Export a import zo 3,5 z 2,2) Veľa šťastia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back