Analýza protokolu TCP / IP sériový port

T

techie

Guest
Mám Ethereal a pokúsili Serial Monitor. Ethereal prevýšenie prístup sériový port priamo. Serial Monitor nemôžem analyzovať protokoly. Existuje nejaký program, ktorý vie oboje. Musím vyskúšať PPP-TCP/IP-HTTP po sériovom porte. Môže niekto navrhnúť, ako možno analyzovať PPP-TCP/IP cestovanie balíkov na sériovom porte.

Môžete sa vždy snaží pomocou zariadenia Lantronix alebo postaviť sami.

[Quote = techie] Všetky tie, zadarmo, ako éterická. [/Quote] Môžete zachytiť z dial-up súlade s WinPcap 3.1. Aj keď je ešte 3,1 beta, sa zdá byť dostatočne stabilné. DÔLEŽITÉ UPDATE: sme pridali experimentálne podporu pre zachytenie na PPP v WinPcap 3.1beta ods funkcia je k dispozícii na Windows 2000/XP/2003, to nefunguje na NT4).

Píšem svoj vlastnú aplikáciu, ktorá používa svoj vlastný PPP a TCP / IP. Táto aplikácia nepoužíva Windows TCP / IP stack a PPP zásobník. Takže nie je šanca, že WinPcap ho rozpozná. Nechcel by som to byť jednoduché, ak Ethereal mohol čítať surové dáta zo súboru a potom analyzovať pre protokoly. Existuje mnoho sériových portov programy pre digitalizáciu, ktoré môžem použiť na zachytenie a uloženie surových dát do súboru, a len vtedy, ak by som mohol otvoriť RAW dát súbor Ethereal, bol by som schopný dekódovať.

Z Ethereal užívateľskej príručke 2.00: nasledujúce formáty súborov z iných snímanie nástrojov je možné otvoriť Ethereal: - libpcap, tcpdump a rôzne iné nástroje používajúce tcpdump je snímanie vo formáte - Sun snoop a atmsnoop - Shomiti / Finisar Surveyor zachytí - Spoločnosť Novell LANalyzer zachytí - Microsoft Network Monitor zachytí - Aix je iptrace zachytí - Cinco siete NetXray zachytí - Network Associates so systémom Windows Sniffer a Sniffer Pre zachytí - Network General / Network Associates DOS Sniffer (stlačený alebo unconpressed) zachytí - AG Group / WildPackets EtherPeek / TokenPeek / AiroPeek / EtherHelp / PacketGrabber zachytí - RADCOM WAN / LAN Analyzer zachytí - Network Instruments Observer verzia 9 zachytí - Lucent / Ascend router debug výstup - HP-UX je Nettle - Toshiba ISDN routery dump výstup - ISDN4BSD i4btrace nástroj - stopy z EyeSDN USB S0 - IPLog formáte od Cisco Secure Intrusion Detection System - pppd drevo (pppdump formát) - výstup z TCPIPtrace VMS v / TCPtrace / UCX Sk STOPOVÉ Utility - textový výstup z DBS Etherwatch VMS nástroje - Visual Visual Networks Uptime prevádzku Capture - výstup z Kosina L2 ladenie - výstup z 5Views Accellent siete LAN agentov - Endace Meracie systémy To ERF formát zachytí - Linux bluez Bluetooth stack hcidump-w stopy

Ja som zachytil paket PPP obsahujúce datagram IP pomocou iného softvéru. Potom som konvertoval to Ethereal formáte Text2Pcap utitliy. Teraz môžete otvoriť éterické paket, ale štandard je paket ethernet. Prvých 12 bytov sa vždy snaží použiť ako MAC adries. Ako môže povedať, éterická, že tento paket je PPP a nie paclet ethernet.

Ahoj, môže niekto dať mi informaiton o VoIP? Potrebujem to k môjmu projektu. Vďaka, bcit

[Quote = bcit] Ahoj, Môže mi niekto dať mi informaiton o VoIP? Potrebujem to k môjmu projektu. Vďaka, bcit [/quote] Skúste vstúpiť do tohto (VoIP), kľúčové slová a niektoré aother slov, získať viac užitočných výsledkov) v Google ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back