R
rahulgbe
Guest
Ahoj všetci, byť viac Digital Designer, ja som v súčasnej dobe drží na konštrukcii analóg front-end pre môj systém DSP. To možno úplne základné pre väčšinu z vás analógových odborníkov, takže naozaj dúfam, že si užitočné odpovede na túto. Požiadavky na mojej analógových obvodov pre úpravu signálu sú nasledujúce: I / P: Diferenciálny + /-2.5V / P: Jeden skončil 0-5V Napájacie zdroje: buď s + /-5V alebo jeden 5V (radšej jediného zdroja, ale ak riešenie nie je možné s jedným, potom dvoma zdroj je v pohode). Jednota získať pásma: 20MHz aspoň Rýchlosť prebehu: aspoň 10V/us. Počet kanálov: 4 v jednom IC. Navyše, čo je pevný konverzie napätie, ja by som naozaj rád, že ovplyvnenie a / alebo nastavenie zosilnenia odpory pre operačný zosilňovač, aby sa vnútorne k dispozícii. Po pripojení externej odpory, je niečo, čo by som chcel do úvahy iba v prípade žiadne riešenia existujú s vstavanými prvkami. Nemohol som sa dostať operačný zosilňovač, ktorý zodpovedá vyššie uvedené požiadavky tým, že ide cez TI / Analog Devices op-amp sprievodca výberom, ale potom som si zabudol na niečo sa vás might byť vedomí. Toho si veľmi vážim pomôcť. Ďakujem mnohokrát. Rahul.