Analógové konštrukcia prednej časti

R

rahulgbe

Guest
Ahoj všetci, byť viac Digital Designer, ja som v súčasnej dobe drží na konštrukcii analóg front-end pre môj systém DSP. To možno úplne základné pre väčšinu z vás analógových odborníkov, takže naozaj dúfam, že si užitočné odpovede na túto. Požiadavky na mojej analógových obvodov pre úpravu signálu sú nasledujúce: I / P: Diferenciálny + /-2.5V / P: Jeden skončil 0-5V Napájacie zdroje: buď s + /-5V alebo jeden 5V (radšej jediného zdroja, ale ak riešenie nie je možné s jedným, potom dvoma zdroj je v pohode). Jednota získať pásma: 20MHz aspoň Rýchlosť prebehu: aspoň 10V/us. Počet kanálov: 4 v jednom IC. Navyše, čo je pevný konverzie napätie, ja by som naozaj rád, že ovplyvnenie a / alebo nastavenie zosilnenia odpory pre operačný zosilňovač, aby sa vnútorne k dispozícii. Po pripojení externej odpory, je niečo, čo by som chcel do úvahy iba v prípade žiadne riešenia existujú s vstavanými prvkami. Nemohol som sa dostať operačný zosilňovač, ktorý zodpovedá vyššie uvedené požiadavky tým, že ide cez TI / Analog Devices op-amp sprievodca výberom, ale potom som si zabudol na niečo sa vás might byť vedomí. Toho si veľmi vážim pomôcť. Ďakujem mnohokrát. Rahul.

Niekto nejaké odkazy na to? Si skutočne vážime pomoci.

Mnoho referenčný dokument, alebo práce na tomto fóre,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back