AMC, EBG povrchom pre 1.5GHz

P

petrus999

Guest
Má niekto nejaké plány na AMC alebo EBG povrchom HFSS, že môžem pozrieť, ktoré pracujú na 1,5 GHz .. Petrus

[Quote = petrus999] Má niekto nejaké plány na AMC alebo EBG povrchom HFSS, že môžem pozrieť, ktoré pracujú na 1,5 GHz .. Petrus [/quote] Ahoj Petrus, aj simulovať EBG v CST, mám nejaké príklady, na 10 GHz, čo ur projektu? Tú knihu by mohli pomôcť pri ide o

Ahoj, možno by to bolo jednoduchšie, keď ste určili obmedzenia vášho porblem, resp. čo by ste chceli robiť. Ak máte napríklad. chcete potlačiť vlnu povrchu dielektrika EBG, budete musieť veľmi vysokou permitivitou (cca desatina alebo stovky), získať primerané veľkosti na 1,5 GHz.
Chlapi Akákoľvek pomoc by bolo dobré?

Ahoj Petrus, aj simulovať EBG v CST, mám nejaké príklady, na 10 GHz, čo ur projektu? ide o [/quote] Ahoj abdoeng Môžete mi poslať nejaké príklady v každom kmitočtu (pod CST, archív súborov alebo len mod súbory). Díky moc.

Ahoj bbvv, tu horizontálne diplom na EBG (papier Yahia Rahmat Sami) ide o

[Quote = abdoeng] hi bbvv, tu horizontálne diplom na EBG (papier Yahia Rahmat Sami), ide o [/quote] vďaka moc abdoeng.

Ahoj abdoeng, chcel by som na jeden povrch, ktorí pracujú v ~ ~ 65GHz, pls poslať ma, či máte, vďaka!

Ahoj cuongtran, ja sa ospravedlňujem aj prevádzka až 15 GHz, prečo chcete u na 65 GHz? ide o

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back