Altium Designer triedach sietí

B

buenos

Guest
Dobrý deň. Je možné definovať sieť / tried komponenty v úrovni schémy? Ak áno, ako na to? pretože keď som import zmien z sch v PCB, potom to chce odstrániť všetky moje siete tried a tried komponenty. Musím vypnúť tieto rozdiely v zozname, ale ak mi to chýba, potom to robí veľké problémy na PCB.

Áno, môže čistý a súčasťou triedy je definovaná na úrovni schémy. Kliknite pravým tlačidlom myši na názov projektu v rámci projektov paneli. Zvoľte Možnosti projektu. Jedna z kariet je "trieda generácie". Začiarknite políčka v dolnej časti stránky, ktoré hovoria "User definovaných tried". Teraz pridajte svoju triedu parameter do siete a / alebo zložiek. Pre siete, použite namiesto> smernice> NET. Pre časti, otvoriť vlastnosti pre časť a pridať ComponentClass parameter. Môžete tiež použiť parameter manager. Ak je ECO chce odstrániť svojej triedy, je to pravdepodobne preto, že to je problém s komponentmi odkazy. Môžete opraviť tie, ktoré bude projekt> Príslušenstvo Odkazy na PCB Editor.

thanx. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 27 minútach: [/color] [/size] doesnt vyzerať dobre. veľké gule na autobus. "04.2.2007 22:39 Re: @ ltium Designer triedach sietí ------------------------------------ -------------------------------------------- Áno, čisté a súčasťou triedy môžu byť definované na úrovni schémy. Kliknite pravým tlačidlom na názov projektu v rámci projektov paneli. zvoľte Možnosti projektu. Jedna z kariet je "trieda generácie". Začiarknite políčka v dolnej časti stránky, ktoré hovoria "User definovaných tried". Teraz pridajte svoju triedu parameter do siete a / alebo zložiek. Pre siete, použite namiesto> smernice> NET. súčiastky, otvoriť vlastnosti pre časť a pridať ComponentClass parameter. Môžete tiež použiť parameter manager. ECO ak chce odstrániť svojej triedy, je to pravdepodobne preto, že to je problém s komponentmi odkazy. " -Ako to myslíš? Ak je súčasťou prepojenie okna hovorí, že všetky komponenty sú vyrovnané, nie? v Správcovi parametra schémy, snažil som sa snažil pridať tento parameter: NetClass niektorých sietí, a pridávať, editovať, akceptovať zmeny, overenie ... ale tu to neprijal moje menič, sú červené kríža namiesto zelenej značky. tak aj couldnt pridať parameter do siete. To by bolo lepšie, pretože tak som nechcel nutné pridať veľké simbols všetky drôty.

Nemáte na výber o používaní symbolov pre označenie NET. Môžete sa mi veľké červené gule, ale to ako sa to robí. Ak si nie ste s použitím smerníc pre priradenie tried v schéme, to je dôvod, prečo ECO nebude preniesť do ďalšieho obdobia do DPS. Ak je vaša zložka zoznam odkazov je vyrovnaná - To je dobre. Znie to ako problém, pochádza z neochoty na použitie smerníc symbol. Ak nechcete použiť v schéme, potom jediný spôsob, ako priradiť triedach sietí je na doske samotnej.

OK. to funguje teraz. ale stále si myslím, že to nie je moc pekné riešenie. pretože shematics bude väčší, a keď niekto, kto nevie, protel dobre, a on kontroluje moje schémy, bude mu nerozumejú týmto veciam. A keď mám robiť 64bit DDR-DIMM-bus, potom bude všetko v návrhu plné červené kruhy ... ale OK.

No, máte na výber. Môžete zanechať čisté triedy zo schémy a priradiť ručne v editore PCB (design> Netlist> Upraviť siete). Potom môžete napísať a používať návrhová pravidlá pre siete triedy - proste nebude mať podklady pre triedy s schémy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back