Altium Designer Panelizing otázku

D

difflvl

Guest
Ako môžem panelize niekoľko návrhov v Altium Designer? Mám všetky 3 typy s rovnakou vrstvou stack, že chcem panelize na jednom paneli. Vďaka

Ak používate verziu 6.3 alebo vyšší, môžete použiť funkciu predstavenstva Array. Otvorte nový dokument PCB, definovať stackup rovnako ako dosky, definovať veľkosť panelu, prejdite na "miesto> Embedded Array radou". Budete vyzvaní v dialógu, koľko dosiek, ktoré chcete umiestniť v poli. Embedded Array rada nastaví ukazovateľa na pôvodnej doske súbory, ako že keď zmeníte niektoré z dosiek na paneli, zmení sa automaticky preniesť do panelu. K dispozícii je dokumentácia k dispozícii v "Help" podadresára. Dajte mi vedieť, ak nemôžete nájsť.

Housecat Vďaka za odpoveď, jo a tak som je potrebné definovať stackup rovnaké My 3 rôznych vzorov, zmeňte doska / veľkosť panela, čo potrebujem, potom som použiť vstavaný predstavenstva pole a umiestniť rôzne návrhy na tabuli. Znie to dobre, ale jedna otázka, keď sa mi to, že sa dosky v ryhou, alebo niečo podobné, aby mohli zlomiť? alebo je to bude jeden pevný rady. Je nejaká iná / ďalšie potrebné kroky k tomu, aby sa dosky snap-moci? Opäť vďaka za pomoc.

Embedded doske pole je rovnako ako všetky ostatné panelizing konania. Budete musieť pridať v-scoring, myš, chrumky, alebo cesta-out informácie o mechanickú vrstvu pole viesť vaše doska FAB - rovnako ako u individuálne rady. Obvykle sú moje rada individuálnych obrysy na mechanickú vrstvu, a povedať, že je skvelý prehľad vrstva pre smerovanie dosky z panela. Nechám nástrojom vôle medzi jednotlivými doskami, aby FAB má priestor k práci. Dokumentácia pre vstavané rade Array možno nájsť začína na strane 95 v "TR0112 PCB Editor objektov a Reference.pdf". Zistíte, že dokument v nápovede sub-adresári inštalácie softvéru. Ak si chcete prezrieť ťažšie, ale tradičný prístup k panelizing - Pozrite sa na "AR0120 CAMtastic panely pre výrobu a Assembly.PDF". Tento dokument je v rovnakom adresári.

Housecat, ako by som pridať v hodnotení, alebo myšou chrumky? Ešte raz vďaka, som naozaj vážime pomôcť

Môžete použiť linky a poznámky na mechanickú vrstvu PCBDOC pole dosky, alebo sa zapísať do jednotlivých doske rozvrhnutie. Všetko, čo sa snaží urobiť, je dať návod k doske FAB. Ak ste im zavolať a hovoriť s nimi, budú tí, čo chceli vidieť na výkrese, aby im povedať, čo treba urobiť. Obvykle sú Smerovanie a chrumky myši na jednotlivé doske rozloženie. Potom je všetko na poslednú panel bez ďalšej práce. Je to naozaj jedno, či dáte informácie v dokumente poli rady alebo jednotlivých dosiek. Ak je vaša rada FAB rozumie tomu, čo chcete urobiť. Ak budete potrebovať dokumentáciu k panelu, vrátane rozmerov, potom budete musieť urobiť, že v poli PCBDOC panel.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back