Altium 6,7 pomalší ako 6,6?

B

buenos

Guest
nazdar

keď som si uvedomil, že môj Altium spomalil po inštalácii aktualizácie 6.7.
Je to možné?prečo je to?

Napríklad, keď chcem presunúť zložku, kliknite na neho já, já musím čakať 2 sekundy, potom sa budem môcť presunúť.Alebo keď chcem pokračovať v smerovaní na stopy-kus, musím počkať 1 sekúnd.

Mám 3,2 GHz procesor Intel Pentium-D s 2GB RAM 533MHz, VGA a dobré.to bolo rýchly pred aktualizáciou.Potrebujem 6.7, pretože nové funkcie.

ako?
Mal som antivirus, keď som bol s použitím 6.6.it wasnt pomalé.

Neexistujú žiadne rýchlostné rozdiely medzi 6.6 a 6.7.Môžete mať iné veci deje.

Po prvé - jasné KDR markery (Nástroje> Obnoviť Chyba Markers).

Ďalšie - AD analyzuje zem a napájacie siete zakaždým, keď presunúť priečinok.Ak vaša doska je pomerne veľký, môže to chvíľu trvať.Si môžete "schovať" sieť, takže to nedostane analyzovať existujúce Zobraziť> Pripojenie> Skryť Net, a kliknutím z akéhokoľvek dôvodu alebo napájací pin.

A nakoniec - rýchlosť operácií na PCB je veľmi úzko súvisí s tým, ako veľa on-line kontroly design pravidlo (DRC) je potrebné urobiť.Ak máte veľa pravidiel návrhu, môžete vypnúť on-line kontrolu.Potom môžete robiť pravidelné dávky kontroly.Ak chcete vypnúť on-line kontroly, pristúpiť k Jet> Design Rule Check, kliknite na "Pravidlá pre Check" a kliknite pravým tlačidlom myši kdekoľvek v tabuľke na pravej strane dialógového okna.Uvidíte možnosti vypnúť, alebo na návrh vlády kontrol za určitých okolností.

Ak je vyššie uvedené nie sú urýchlenie operácie, potom sa budete musieť pozrieť, čo ďalšieho počítača môže byť tým, že spôsobí oneskorenie.Hit CTRL-ALT-DEL vyvolajte Správcu úloh systému, prejdite na "Procesy" kartu, a zistiť, či je skutočne AD (DXP.EXE), ktorý je pomocou procesora.

OK.thanx.
Budem sa snažiť im na pracovisku.
Možno, že analýza alebo Konžskej demokratickej republike je problém, pretože niekedy vidím malý zelený indikátor priebehu na ľavom dolnom rohu ..

doska je pomerne veľká, a hustá: 1070 komponentov, existujú už 25.000 stôp, ale asi 10-30% z konečnej.tak v najbližších týždňoch bude viac difficoult, a pomalšie.

1000 súčasti to nie je tak hustý, ako veľká je oblasť smerovania a koľko BGA máte, koľko vrstiev, prosím?

Ocenil by som, ak nás bude informovať, ako sa deje.Snažím sa prejsť z Mentor k Altium a ja som sa nerozhodol.

thx,

280x120mm je doska, 8 vrstiev, 4. signál lyers.Pravdepodobne nebudem vyplniť všetky vrstvy so stopami.
2 BGAs, jedna sa o 480 pinov, iný s 208.
jeho veľké a husté pre mňa, tie predchádzajúce boli jednoduchšie.já sa na to zvyknúť.

Budem sa snažiť, aby vypínali niektoré vrstvy (treba nie je vidieť), myslím, že to bude aj urýchliť.Mal som to urobiť v mojich predchádzajúcich projektov, ale wasnt potreba.

Buenos --

Rád by som tiež spomenul polygónov.Ak máte množstvo medi vylieva na svojej palube, tie tiež vyžadujú aktualizáciu, keď do zložky ťahov.Môžete urýchliť reakciu softvér odstránenie tejto záťaže by "police" (dočasné uskladnenie) polygónov.Prejdite na Nástroje> Polygon nalieva> Shelve x polygónov., Ktorý bude ukladať polygónov, ale sledovať z nich, takže si môžete priviesť ich späť kedykoľvek.Polygon Manager sa nachádza v rovnakom menu, a môžu byť použité pre rovnaký druh kontroly nad tie, ktoré sú uložené a ktoré sú viditeľné.

thanx

Snažil som sa všetky z nich
to je tiež pomalé, keď chcem presunúť stopy, alebo zvoliť stopu, alebo cez.
i didnt vypnutie skratu a odbavenia on-line skontrolovať, pretože aj potrebujú.

Ste beží v grafickom režime DirectX?Skratka "OI" sa dostanete na stránku preferencie.Ak je váš počítač schopný s DirectX 9.0c Shader Level 3 operácie, grafický displej môže byť urýchliť v tomto režime.Ak je váš počítač a grafickú kartu nie sú schopní zvládnuť rýchlejšie režim, budete musieť spustiť v predvolenom pomalší GDI grafika režime.

Vymenil som grafickú kartu pred pár týždňami (s Shader-3), a teraz já am Beh direct-x.

já did "skryť spojenie" na GND, ale ak aj trasa GND trate (súčasť podložka na via), potom sa vykonáva on-line Konžskej demokratickej republike, asi 3-5 sekúnd.

Ak ste odišiel on-line kontrola zapnutá, každá zmena, ktorú na palube budú porovnané s príslušnými konštrukčnými pravidlo.Ak urobíte zmeny na zem, alebo čistá energia, aby sa všetky spoje v to, že čistý idú skontrolovať.

Vypnutie on-line kontroly nebude oslabiť skutočného vykonanie pravidiel - stále budete brať objekt vyhýbaniu ak klírens limit je oslovený, alebo vybraný typ lietadla spojenia atď Jednoducho nenúťte softvér pre analýzu celej dosky a značka všetko, čo zistí, že pre každú zmenu urobíte.

Rád opustiť on-line kontroly všetkých postihnutých, kým ja pracujem. "Potom môžem urobiť dávkový KDR kedykoľvek chcem, a stanoviť, že kontroly nič nájsť.Urýchľuje odozvu pri práci na veľkých dosiek.Neverím, že niekto potrebuje stálu kontrolu v reálnom čase urobiť všetko a zároveň aktívne, ktorým sa dosky.

Skrytie čistej nezastaví online Konžskej demokratickej republike, ale len udržiava softvér z analýzy všetkých čistej spojenie zakaždým presunutie objektu.Vypnutie on-line Konžskej demokratickej republike nie je oslabiť pravidlá, jednoducho zakáže priebežné kontroly a podávanie správ (označenie).

OK.ďakujem ti.
aj vypne všetky.Bál som sa stratiť cleaance a skratu úniku.

Tiež má sever chyba s ručným smerovaním a polygón umiestnenie!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back