alternatívne metódy pre vytváranie vlastných elektromerom

V

visva

Guest
ja som v práci vytvoriť vlastné elektromera. som hľadal ADE775x, ADE776x série. ale to má nejaké problémy, ako to urobiť (transformátor, shunt rezistor .. atď,). tak niekto pomôcť mne. Je tam nejaké alternatívne metódy (IC, Circuts .. atď,) pre meranie energie na jednu fázu. tu chcem zobraziť túto energiu meter hodnotu na LCD pomocou mikroradič (89s52).

Ak chcete získať presné číslo vašej spotreby energie je potrebné získať aktuálne a napätie, rozmnožím ich, a potom násobiť je s Kosina uhla medzi nimi, tj VA Cos phi. Ak sa domnievate, že spotreba prúdu je daný predovšetkým vďaka odporové záťaže (Elektrické rúry, elektrické kúrenie, elektrické sprchy), potom cos Phi termín možno zanedbať. Ak však nemáte tieto veľké pokročilých používateľov a majú veľa položiek transformátorových pohonom, potom budete mať postavu vyššia ako skutočná hodnota. Rovnako tak, ak vaše sieťové napätie je konštantné, nemusíte považovať tento termín, ale vo väčšine krajín je napájacie napätie držal len + - 10%. Takže surový opatrením by bolo zmerať prúd potom displej (krát sieťové napätie) ako kW, tj za nominálnu napájací 230V, ak napájací prúd je 8.2a, potom sa na displeji bude čítať (8,2 X 230/1000) = 1,88 KW. Úprimný

ja viem, ako vypočítať energiu. ale musím vedieť, čo sú obvody alebo IC (komponenty) pre výpočet energie.

môžete nájsť veľa o hľadaní Google. Dám tento z môjho

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back