Allegro Error: Nedá sa nájsť padstack

R

rghrob

Guest
Nedávno som vytvoril nový symbol a pad, ale mám problémy s uvedením na palube.. Pad súbory sú v knižnici padstack a som vytvoril už symbol.
Thanks in advance.

To môže mať niečo do činenia s cestami.Uistite sa, že symbol (. PSM), zariadenia (. Dev) a padstack (. PAD) sú v príslušných adresároch.S "."a "..", Allegro ciest môže naozaj mätúce.Ak všetko ostatné zlyhá, dať všetko do rovnakého adresára ako doska (. BRD) súboru.

viveklengade: Allegro 14,2

Drew3rdOF3: Všetky symbol súbory (. Dra,. PSM,. Plt,. Záznam. CTL) spolu s. Podložky súbory sú umiestnené v rovnakom adresári ako. Brd súbor.

Tu je presná chybová správa:
"Varovanie: Symbol not found za súčasť U25.
W-Scaled hodnota bola zaokrúhlená.
W-Nemožno nájsť padstack: MR_3X_6 "

MR_3x_6 je podložky meno a ja som dvakrát skontrolované knižnica padstack.

Toto varovanie od Allegro uvádza, problém je v padstack.Pre začiatok by som skúste padstack definície správu zvnútra. Brd súboru, aby zistil, čo si myslia, že návrh na padstack.

Bolo to všetko v rovnakom adresári, keď ste začali?Ak nie, ste svieža padstack zvnútra symbol a znova PSM a txt (zariadenia) súbory, potom, čo boli umiestnené v aktuálnom adresári?

Typ "set" (bez úvodzoviek) na príkazovom riadku a zabezpečiť Allegro hľadá v rovnakom adresári ako design.Overte si, že doba je prvá vec, na každú cestu, ako všetky ostatné ukazovatele.
Môžete si tiež urobiť kontrolou návrhu a konfigurácie ciest v editore užívateľských preferencií v rámci "Setup" menu.Kliknite na tlačidlo hodnoty pre cestu a začiarknite políčko "Zobraziť".Obdobie, musí byť na prvom riadku v každom cestu k predtým uvedenej rozšírenie.

Ospravedlňujem sa, ak ste tak už urobili.

V palube Allegro editor chcete skontrolovať nastavenia užívateľských preferencií-design cesty - psmpath a padpath by mali smerovať do knižnice, kde si pad je.

SIGINT

Set cesta pad & & psm cesta tiež uistiť, že váš flash symbol & tvar symbol používané v padstack editore je vo vašej nastavená cesta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back