Alarm Monitoring Software

F

fantasmaweb

Guest
Zdravím všetkých, myslím, že je to pravdepodobne, že existuje (kúpiť, stiahnuť, existuje).Centrálne Alarm Monitoring Hardvér je veľmi nákladné, a myslím, že to môže byť tým, emuled softvéru nainštalovaného v počítači s modemom ...Čo si o tom myslíte?, Predstavu, či pripomienky, vďaka vopred ...

Sebastian

Vďaka sivasujith, je rušiť alarm, DCS alebo Ademco, atď

Nie je to drahé postaviť prijímač DTMF.V súčasnej dobe všetky nové panely použitie CID (Contact ID) formáte.Urobil som si vlastnú s a AT89C51.To sa pripojí k počítaču koryto COM port.Stačí len poznať CID formáte štruktúru.Bol som tiež snaží o dekódovanie DTMF reťazec s modemom PC kartu, ale po nejakej snažia rozhodol som sa jeden desing od nuly.Je len jeden klik telefónnu linku, ale môžu byť v blízkej budúcnosti sa rozhodnem, aby sa multiline verziu.
U-li potrebovať ďalšie info, pls dajte mi vedieť.

Pozdravy

Hi omor,

Som pracoval na výstražný systém a chcete commicate s prijímačom Ademco podľa DTMF alebo CID formáte.Mohli by ste svoj kód, ktorý ma ako odkazovať.Mockrát vám děkuji

S pozdravom

Bohužiaľ, stratil som zdrojový kód, ale nie je ťažké napísať.Použil som AT20C51.Ak si dobre spomínam, kód obsadený Abt polovicu celkovej EEPROM.

Najťažšia úloha bola pre výpočet de CRC, ale teraz, je opísaný v dokumente SIA.U to mať?

Ak nie, dajte mi vedieť.

Pre generovanie tónov, len som urobiť obdĺžnikovou vlnou gén s jedným z výstupných pinov.Pred kŕmením telefónne linky, je signál filtrovaný filtrom LP.

Dajte mi vedieť, ak U potrebovať ďalšiu pomoc.

S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back