alamouti schéma pre 2 Tx. a 1Rx.

S

sabari_eda

Guest
Ahoj, ja som sa snaží dostať plot medzi SNR vs BER na programe Alamouti pomocou 2 vysielača a 1Receiver. Ale nie som dostať správny výstup. som prešiel postupom uvedeným v dokumente IEEE "Jednoduché vysielanie rozmanitosti Technika pre bezdrôtovú komunikáciu". Pre prípad 2Tx. 2Rx. prípade som stále o / p správne, ale pre prípad 2Tx. a 1Rx. prípade som stále problém. môže niekto pomôcť. Som vďačný u.

Ahoj, ja len povedať nejaké body. 1) Nezabudnite normalizovať energie vysielača. Napríklad v 2 * 1 schéma, prenášanej energie z každej antény je 1 / 2 nie 1. Potom u je možné nastaviť Eb správne. 2) Vaše kanál koeficienty sú nulové strednej komplexné gaussian s rozdielnosť jednotky. Preto by u nastaviť ako H1 = sqrt (0,5) * randn + j * sqrt (0,5) * randn h2 = sqrt (0,5) * randn + j * sqrt (0,5) * randn 3) kanál hluk je tiež nulovú strednú komplexné gaussian s variance sigma_2. Preto by u nastaviť ako n1 = sqrt (sigma_2 / 2) * randn + j * sqrt (sigma_2 / 2) * randn n2 = sqrt (sigma_2 / 2) * randn + j * sqrt (sigma_2 / 2) * randn

U ABT povedal, že Eb, ako by sa poznáme wethere svoje EB Es?

Ahoj, ja som nejakú prácu pre 2 Tx a 1 anténu pre príjem prípade ..... U môže odkázať ho.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back