Aktualizácia PadsLayout s ORCAD netlist

H

hooman

Guest
Ahoj, som doviezol OrCAD netlist pre PadsLayout, a umiestni toľko dielov som wan t vedieť, ako aktualizovať svoje konštrukciu so novšie OrCAD netlist.Tiež chcem vedieť, či tam je rovnako uložiť do súboru svoje umiestnenie, aby sa zabránilo placeing zakaždým, môže to byť vykonané v SPECCTRA.
Vďaka.

V Pads-Layout, pod Nástroje, Porovnať / ECO, Prehľadávať (vybrat. ASC filetype) vybrať netlist.asc a to bude mať súbor ECO dovážať.
Súbor, Import (súbor typu. Eko) ...
Buďte carfull, prečítajte ECO najprv zistiť, či to má zmysel.
Veľa šťastia

Budete viac ako pravdepodobné, že sa zobrazí chybové pomocou Orcads netlister - prejsť na š * w.pcbstandards.com v sekcii fórum - zdroje - nájdete netlister pre Pads - postupujte podľa návodu, ORCAD netlister ascii hlavičku je nesprávne.

SIGINT

hooman,
z ktorých sa uvoľňuje alebo Čiapky Cad * * ture používate?Ak máte verziu 9xx, postupujte podľa pokynov SIGINT.

Ak máte verziu 10, nie je problém sledovať a právo na informácie Beepster, Skywalker.

Skywalker,

Používam verziu 10.2, (na allegro), v práci a ešte netlister vloží zlý hlavičky.

SIGINT

SIGINT,
are you sure?Požiadal som priateľa, mi hovoril, hlavičky sú v poriadku a žiaden problém vytvoriť netlist pre Ca * p * ture až 10,2 Pa * ds La * y * von.

Skywlker.

By mohlo byť, pretože sme stále používate Podložky 5.1, ale já si to nemyslím, hlavičky súboru z ORCAD 10,2 jednoducho hovorí, --

* PADS-PCB *

Malo by to vyzerať skôr ako --

! PADS-POWERPCB-V4.0-Mils!DESIGN DATABÁZA ASCII SÚBOR 1.0

Ale jestli to funguje, tak by som si s tým starosti.

SIGINT

SIGINT,
potom vyberte podložky * pcb.dll pre netlist, vyberte voľbu v 'vytvoriť podložky * * * BGA netlist'.

Použitie alebo * CAD 10,2 mimo kurzu, hlavičky sú v poriadku.

Skúste to a dajte mi vedieť, Skywalker.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back