Aktualizácia dps súbor a chyby pri potvrdzovaní

B

baby_1

Guest
ahoj milí aj vytvorené obvod v schéme a aktualizovať ho na PCB file.it funguje fine.but, keď som odstrániť všetky z nich v PCB a chcete aktualizovať to ukazuje môj to nepodarilo overiť v update.how môžem to vyriešil?

musíte dať Stopy každej zložky znova .... pretože akonáhle ste už odstránili všetky stopy ..... ak robíte to v Altium a potom prejsť na stránku schéme> Nástroje> Správca stopa> zvoliť ľubovoľnú komponent> upraviť alebo pridať> vyberte odtlačok spôsobom> potvrdiť to> akceptovať zmeny .......... to, čo musíte urobiť pre každý komponent,,,,, ale ak máte toľko čiapku alebo odpor u môžete vybrať všetky kondenzátor a môže zmeniť stopu .. v jednom okamihu len pre všetky kondenzátora alebo odpory .... dúfam, že to vám pomôže

ako v skutočnosti yes.i ti môžem aktualizovať PCB a potom odstrániť všetky z nich z DPS v budúcej aktualizácii mám to problem.could si vyskúšať s jednoduchým obvodom v schéme a potom preniesť do PCB teh odstrániť z dps a znovu aktualizáciu dps môžete vidieť tento problém ..

Ospravedlňujeme sa za neskoré odpoveď skontrolovať schému ... a tiež skontrolovať stopu ............... budem taky skúsiť s jednoduchým dizajnom schmatic potom dáme vám vedieť ..... do tej doby môžete zistiť všetky vyššie uvedené veci / / / / [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post znie 06:17 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 06:03 ---------- [/SIZE] [/COLOR], ak sú všetky vyššie uvedené veci sú vykonaná tak, tiež skontrolujte, či vaše listy by mali byť v rámci zdrojového dokumentu, ktorý nie je vo voľnom dokumente ..... .. ak je váš dokument vo voľnom aby bolo podkladom .. Urobil som to ..... a tak som vám hovoril, že je tu pracujem .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back