aktuálny režim IC Design

K

khalilmonfaredi

Guest
Má niekto nejakú predstavu o užitočnosti a odvoláva súčasného režimu návrhu IC? Budem rád počujem o tom, vďaka.

Výhoda: širokopásmové schopnosti. Nevýhoda: mmm ... obmedzený bibliografie, myslím, že ... Mali by ste skontrolovať nasledujúce knihy: Analógové IC Design, aktuálny režim prístupu (editoval Toumazou, Lidgey a Haigh). Nájdete ju pod fóra "EDA E-books Upload / Download" sekcie.

Ahoj systémy pracujú s napätím. takže je nutné previesť prúd na napätie na konci. a všetky problémy, je prevod prúdu na napätie, pokiaľ viem. ide o

Aktuálny režim dizajn môže byť rýchlejší ako konvenčné napätie domény dizajn. Ale jeho linearity je stredná v porovnaní s napätím režime obvodov. V niektorých prípadoch, kedy máte aktuálny vstupný zdroj (napr. dióda alebo LED), môže byť vhodné použiť aktuálny režim dizajn.

Aktuálny režim logické obvody majú statický výkon [/ b ].... Tak stratový výkon je problémom u CML. Ale je to oveľa rýchlejšie než bežné napäťové úrovne logické obvody.

fajn, budem rád, že to ale považujú nemám žiadne body na stiahnutie, takže aké je riešenie?

Analógové IC Design, aktuálny režim prístup: Myslím, že táto kniha je veľmi užitočná.

Som si stiahnuť aktuálny režim obvod eMule, ale je príliš pomalý.

dajte mi vedieť, ak máte stále záujem. diemilio
Ahoj, ja si napríklad túto knihu zúfalo .... prosím napíšte mi e-knihy rsrkrishna [at] gmail.com, ale robíš veci, v akom formáte to je .... moc ďakujem RSR Krishna

Ahoj konečne som si stiahnuť vyššie uvedeným knihám inými prostriedkami (vyššie uvedený odkaz nefunguje) . Kvalita knihy je škoda, ani som nemohol nič vidieť ... Je nejaká iná kniha o aktuálny režim prístupu .... ktoré som si kúpiť (papierové - nie e-book) v nízke ceny Edition (ako indická Student Edition, východnej ekonomiky Edition atď) ... Ak sa vyskytnú nejaké knihy, ale ich hlavné duša nie je pre aktuálny režim prístup, ale je to vysvetlené dôkladne potom môžu slúžiť svojmu účelu .. Som v aktuálnej režim prístupu a je potrebné ju zúfalo:) dúfa v rýchlej reakcii na ... My Názov projektu: aktuálny režim ADC dizajn vďaka RSR Krishna

Ahoj, ja naozaj nerád vyloviť, až toto staré vlákno, ale ja by som naozaj rád, aby si výtlačok tejto knihy. Nedarí sa mi nájsť tohto tajomného Ebook forum, takže niekto, prosím, e-ebook ku mne? Moja e-mailová adresa je: charmed.quirk [@ t] gmail [d0t] com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back