Aktuálne zmysel obvodov

L

liuyonggen_1

Guest
môže niekto mi ukázať nejaké aktuálne zmysel obvodov DC-DC prevodník?

Dobrý deň, priložené súbory, je nejaké papiere a patenty pre snímanie prúdu v DC-DC menič, ktorý môže byť pre vás užitočné. Všetko najlepšie! 1 Integrovaná CMOS Aktuálne-Sensing obvod pre nízke napätie v prúdovom móde Buck regulátor Abstrakt integrovaný obvod prúdu senzorom pre nízke napätie Buck regulátor je prezentovaná. Minimálna dosiahnuteľná napätie navrhovaného bežného snímania obvod je 1,2 V realizovaný v technológii CMOS s TH = 085 V a prúdu presnosť snímania je vyššia ako 94%. S vyspelými súčasné snímanie obvod, regulátor Buck, ktorý je schopný pracovať pri 1,2 V napájanie, je realizovaný. Maximálny výstupný prúd 120 mA a výkon, účinnosť konverzie vyššia ako 89% je dosiahnuté. Index výmenných spätnou väzbou stability, v prúdovom móde Buck regulátor, DC-DC prevodník, slabý prúd snímanie obvod, on-chip súčasnej snímanie obvod, spínané napájací menič. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=664237 # 664237 [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] 2 Niektoré analýzy pre snímanie prúdu.

4. Programovateľné snímanie prúdu obvode poskytuje continusous teplotná kompenzácia pre DC DC

6 Na čipu súčasnej snímanie technikou CMOS monolitické spínaný výkon cnverters

Vďaka za pomoc! Ukáž mi niekoho, kto má nejaké ďalšie materiály o súčasnom zmysle používania nových VDMOS alebo LDMOS?

7 Aktuálne prieskumu krajiny pre DC-DC meniče snímanie abstraktné Aktuálne je jedným z najdôležitejších funkcií pre chytré moci čip. Konvenčné metódy snímania prúdu vložiť odpor v ceste prúdu je cítiť. Táto metóda vznikajú značné straty energie, obzvlášť keď prúd je cítiť, je vysoká. Lossless súčasnej detekcie metódy riešenia tohto problému pomocou prieskumu prúd bez strácať silu, že pasívne odpory robiť. Šesť dispozícii bezstratový súčasnej techniky snímania sú preskúmané. Nový systém pre zvýšenie presnosti snímania prúdu, keď sú jednotlivé prvky, ktoré nie sú známe, je predstavený. Nový režim meria hodnotu induktora v DC-DC spustení ovládača.

Ahoj, Jluhzw, Vďaka za pomoc. Existuje veľa stavieb vo vyššie uvedenom materiáli, ste implementovať niektoré aktuálne snímacie obvody vo vašich projektoch? Ak áno, ktorej štruktúra ste si vybrali? Ešte raz vďaka.

Ahoj liuyonggen_1 Áno, som použil štruktúru zmenila z priania pat6992473.pdf najlepšie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back