Aktuálne sonda pre DMM a osciloskopu

F

Fragrance

Guest
ahoj prúdovej sondy k osciloskopu a DMM sú dosť drahé nástrojom Mimochodom tu je pekný nástroj, ktorý prevedie DMM v súčasnej Metter pre AC / DC a tiež použiť na priemyselné účely osciloskopu som vybudoval to pre laserové kalibrácie. Metodológia pre Tektronic sondy a dizajnu, ktorý je tu sú rovnaké [color = blue] (I varify to so sondou Tektronic, ktoré mám v kancelárii rovnaké použitého snímača) [/color] nádeje, rovnako ako môj priateľ úsilie o tejto peknej artical ku ktorým som sa do pdf

Ďakujem vám za tento dokument, peknú prácu, ale ... Schéma na strane 2 je nečitateľná z dôvodu príliš nízkej resoloution. Je nemožné, aby si niektorú z čiastkových hodnôt. Vyzerá to ako JPG alebo. Obrázok GIF s príliš straty kvality. Možno by ste mali používať PNG obrázok miesto. Môžete vytvoriť nový dokument s lepším resoloution a reupload to?

Ahoj Tu je krajší obrázok. / Cl
30669_8mg.jpg

vyzerá to, že tento obvod sa snaží reprezentovať vnútro senzora efekt haly. je blízko ku skutočnej veci ... ale nie tak celkom. ako bude tento obvod zvládnuť negatívne prúdy, napríklad signál AC? to vyzerá, že by čítal hodnotu nula v tomto prípade. tiež šírka pásma prúdovej sondy je veľmi dôležité. najkritickejšie bod je to, op-amp. Ja by som zvážiť investície vo vysokej kvalite operačného zosilňovača pre túto fázu. Mr.Cool

Tu je úplne iný prístup. Kúpil som si Tektronix P6042 na eBay za pár dolárov sto amerických. Postavený v roku 1967. Šírka pásma DC až 50 MHz. Krásne krivky. Číta až do + / - 10A. Hluk je okolo mA. Jedinou nepríjemnosť je tepelný drift DC offset. Mohol by som poslať naskenované schéma alebo manuál, či niekto má záujem.

8) echo 47, prosím post naskenovaný návod a schéma zapojenia pre sondy textronox. Tectronix sa nabíja veľmi vysoké ceny za svoje sond a to stane sa nemožné bye to od nich.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back