Aktuálna Zrkadlá

M

mont

Guest
Aká je maximálna pomer súčasného zisku, ktorý môže byť dosiahnuté použitím prúdové zrkadlo?Alebo inými slovami to, čo je maximálny pomer tranzistora geometriou, ktoré je možné sa prúdové zrkadlo?

Existuje horná hranica prúdového zosilnenia začať, a ak tam je tak prečo?

Vďaka

Prúdové zrkadlo násobenia sa násobia zariadenia / šírka nesúlad taky.Čím vyšší je prúd násobenie prúdové zrkadlo, tým je proces zmeny ovplyvňujúce presnosť výstupného prúdu.

Vzhľadom k tomu, pomer prúdové zrkadlo sa riadi geometrické rozmery, je táto obmedzená fyzická obmedzenia veľkosti presnosť.

Aktuálna zrkadlá má fyzická obmedzenia.

Ak je dĺžka zrkadlá je viac, potom dôjde k zmene v bežných cenách v dôsledku veľkých ciest

Jedna vec je, že skreslenie napätia diktuje aktuálne.Takže, zrkadlenie súčasnej podobe je replikácie pomocou rovnakej brány napätie a zvyšuje šírku, zmení aktuálne.Ak navrhujete jedna taká vec, štart s Vdsat = 250 mv.Nikto nemôže povedať, len číslo, pomer, pretože závisí na špecifikácii, rovnako ako možnosť capaciatance na tomto uzle, atď

Použil som ho x10 faktor s 99% účinnosťou.250 uA až 2.5 mA

Mám tu ďalšiu otázku.Povedzme, že musím prúdové zrkadlo pomere 2:3.Ja určiť počet prstov každého tranzistora ako 4:6, takže som mohol použiť interdigitized formu usporiadania.Niekto spomenul sa mi, že W jednotlivých prstov používa by mala byť menšia ako 20um pre 0.35um procesu.Ako je to pravda, a čo je dôvodom na to?Ďakujeme vám.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back