Aktívny RC filter design

V

Vracia

Guest
Ahoj všetci,

Som projektovanie aktívny RC filter.Ja som premýšľal, či niekto môžete mi povedať, vzťah medzi frekvenciou filtra rohu a OZ zisk šírku pásma.
Okrem toho, čo je operačný zosilňovač DC potrebné získať v prípade, že filter je 0 dB Butterworth LPF?

To je, ako by som mal definovať operačný zosilňovač špec.Pri návrhu aktívnych RC filter?Vďaka

Požadovaný filter rohu frekvencie musia spadať do pásma jednoty zisk vašej operačný zosilňovač.
Tak, aby pri moci stretnúť s hraničným frekvenciou, kedy pri návrhu 0 dB (jednota zisk) LPF v úzkej-slučke.

Open-slučka zisk operačný zosilňovač by mal byť čo najvyšší (~ 60 dB).

Pre čo najlepšie výkony využiť niektoré BIMOS OP amp.Majú vysoký zisk, CMMR a vstupný odpor a malý drift a úniku vstupného prúdu.

Čo je skutočne dôležité, je zisk-pásma-produkt, ktorý používate operačný zosilňovač - mali by byť zvyčajne 10x väčšie ako vami požadovaný frekvenčný filter rohu, aby sa minimalizovalo OZ je konečný GBW vplyv na vaše aktívny filter.

willyboy19 Napísal:

Čo je skutočne dôležité, je zisk-pásma-produkt, ktorý používate operačný zosilňovač - mali by byť zvyčajne 10x väčšie ako vami požadovaný frekvenčný filter rohu, aby sa minimalizovalo OZ je konečný GBW vplyv na vaše aktívny filter.

Odkazujeme na th "OZ pre každého", ktorú vydala TI.
Navrhol, DC zisk na rohu frekvencia je okolo 40 dB zisku.
Gian bude mať vplyv na presnosť rohu frequecy a filter zisk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back