akom jazyku je dobrá?

P

pnnavigator0915

Guest
Ahoj kluci,Mám projekt v kryptografiu, spočívajúceho v plnení tajný kľúč, verejný kľúč a hash algoritmov (2 každá) v programovacom jazyku.
No, vidím, že tam je veľa bit swizzling a hranie s bity sa podieľajú na realizácii.
Začal som s MATLAB, ale to je druh jednoduchý nástroj, môže niekto urobiť ..
Už som úspešne vykonáva DES.
Ale ja chcem nejaké lepšie prevedenie ..Rovnako ako C alebo C alebo Perl alebo môže byť Delphi alebo C # ..
Ja neviem ..
ktorý z nich vybrať ..
No, nič moc som si môžu vybrať, coz som len vedieť, C. Ale ja naozaj chcem použiť C alebo Perl.
Ale nemôžem nájsť užitočné funkcie, ktoré môžu zvládnuť, swizzle, swap a pohrajte sa s kúskami ako možno vykonať jednoducho v prostredí MATLAB.
Môže mi niekto pomoct s tým? ..Ak niekto vie, ako lepšie zvládnuť bitov dát (presnejšie vstupný súbor), samostatne a concatenating im slová a Dwords ...
Prosím, pomôžte mi s tým ..
Vďaka.Ide.PNNAVIGATOR

Myslím, že ak už viete, že jazyk C C , nebude ťažké, len tie sa musia naučiť o orientovaný objekt predstavu, ak ste ho používať.Tak som thnik C alebo C #, sú skvelé voľbou.

Môže existovať spôsob volania Matlab funkciu z C program myslím, že to musí byť niečo ako, že práve pohľad na príkazy, ako Mux alebo mbuild v Matlab môže označuje, že niečo

jakjoud Napísal:

Myslím, že ak už viete, že jazyk C C , nebude ťažké, len tie sa musia naučiť o orientovaný objekt predstavu, ak ste ho používať.
Tak som thnik C alebo C #, sú skvelé voľbou.Môže existovať spôsob volania Matlab funkciu z C program myslím, že to musí byť niečo ako, že práve pohľad na príkazy, ako Mux alebo mbuild v Matlab môže označuje, že niečo

Nie som si veľmi istý, čo myslíte tým, obmieňať bitov daného Byte alebo DWORD, ale ak chcete, aby sa niektoré operácie na kúsky pozíciách prečo nie program vlastné funkcie?

Prevádzkové s jednotlivými bity v bajtu (alebo akýkoľvek iný typ dát) nie je príliš ťažké.
Môžete použiť operátory "&" a "|" pre manipuláciu s bitmi a tiež môžete vytvoriť úniu, aby prístup k jedinej bitov.

jakjoud Napísal:

Nie som si veľmi istý, čo myslíte tým, obmieňať bitov daného Byte alebo DWORD, ale ak chcete, aby sa niektoré operácie na kúsky pozíciách prečo nie program vlastné funkcie?

Takže pre druhú otázku v byte získať prvé a posledné dva bity stačí multply vaše byte podľa:
11000000 za to, že prvé dve trapézové a 00000011 za tie posledné.

Dovoľte mi, aby som Vás požiadať o prvý problém funkcie, ktoré potrebujete urobiť rovnakú náhodnom poradí zakaždým, keď si zavolať?, Takže máte prvé slovo (WJ pre j = 1 .. 32) a výstupné slovo (Ú. j = 1 .. 32) a slová, kde môžete vykonať operáciu (pj j = 1 .. 32).Pokúsim sa vysvetliť, v prvom prípade 1. bit ==> 23.:

p = 0;
O = w * 2 ^ 31
pre i = 1: 22
O = / 2, / / Vždy bit oje oje je preložený do-1
p = P 0; / / binárne súčet

preto ste prvý prípad.
Ak existuje nejaký iný problém necíti obťažovať opýtať

jakjoud Napísal:

Takže pre druhú otázku v byte získať prvé a posledné dva bity stačí multply vaše byte podľa:

11000000 za to, že prvé dve trapézové a 00000011 za tie posledné.

Alebo môžete jednoducho napísať v jazyku Java a využíva svoje postavená v kryptografiu triede.

je tu trochu operátorov ako &, |, ^,>>, <<, ~, nie?Môžete použiť tieto operátory pre manipuláciu s jednotlivými bit (y) v jednom byte.

type to represent a single byte to be manipulated, or an array of it for multiple bytes.

Môžete použiť unsigned char
typ predstavujú jednotný byte manipulovať, alebo pole sa pre viac bytov.Myslím, že som videl niektoré kódy podobné vašim potrebám, dajte mi nejaký čas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back