Ako zvýšiť frekvenčnú charakteristiku komparátora CMOS?

K

kumarghz

Guest
Vážení génius, môže niekto navrhnúť, ako zvýšiť frekvenčnú charakteristiku tohto porovnávacieho CMOS? Súčasná reakcia je o 10MHz len pre zisk vs Fregat produktu. S pozdravom TSMC 0.18um technológia bola použitá pre tento project.thanks. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Ahoj chalani, tu je porovnávací obvod pre váš odkaz. vďaka.

Prečo ste podľa vyššie uvedeného okruhu ako komparátor ako pri použití bežných predzosilňovač následne západky typu architektúry, ktorá bude rýchlejší než dve kombo používa ako porovnávacia. Môžete si predzosilňovača tak jednoduché diferenciálnej zosilňovač s odporovou záťažou. To bude mať väčšiu šírku pásma, než zosilňovače so záťažou PMOS. Aj zisk predzosilňovača etapa by mala byť taká, že vstupné uvedeného posun západka je v 1 / 2 LSB Ur systému. To zvyčajne príde na približne 40 až 50 dB rgds fred

Dobrý deň! Skúste pridať kompenzačné kondenzátor. Ü - Al

Ospravedlňujem sa, že nie som schopný pochopiť, ako pridať kompenzácia poľnohospodárskej politiky pomôže ... Chápem to tak, pretože tieto zosilňovače sú použité v otvorenej slučke stability konfigurácie nebude problém ... Tiež sa zníži priepustnosť nie? Opravte ma, či sa mýlim rgds fred

kumarghz: Ak máte kópiu knihy Bakera, prečítajte si kapitolu porovnávacie a pomôže vám.

Hľadať komparátor v tomto fóre, tam bolo niekoľko príspevkov na túto tému. Fred rada je dobrá. Nesnažte sa používať dve high-gain etáp, aby sa vysokorýchlostné komparátor, použiť dva predzosilňovač etapy získať zisk asi 200, potom jeden posledný high-gain fáze. To je najlepšie používať regeneračné zosilňovače (LATCH), ako poslednú fázu, ale ak vaša aplikácia vyžaduje spojité funkcie (bez hodinového signálu pre porovnanie), potom môžete použiť niečo ako v knihe Jacob Baker (aj prevodník Razavi dát knihy, som myslím), javisko s nejakou pozitívnu spätnú väzbu, ako získať viac získať bez väčšej oneskorenia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back