Ako znížiť teplotu SMPS transformátor?

Z

zyrixx

Guest
môže mi niekto prosím, pomôžte mi pri znižovaní teploty transformátor ... čo je potrebné urobiť? by mala znížiť aj freaquency? thnxs v advace

Daj mi všetky podrobnosti (ako výstupný výkon ..........) veľkosti jadra, alebo skúste toto www.powerint.com Hľadať-18.pdf (flayback transformátor konštrukcia sprievodca) Satya: D

Možno, že si zvýšiť základnú veľkosť a veľkosť vodiče.

Tie môžu spôsobiť rozdiely medzi vinutím pre lepší odvod tepla.

Ak je zníženie frekvencie zvýši teplotu jadra. Pravdepodobne môžete použiť bifillar vinutia ako jeden drôt. Tým sa zníži odpor AC alebo účinok kože. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hodín 21 minút:. [/Color] [/size] [quote = munich1806] Môže vyvolať medzery medzi vinutím pre lepší odvod tepla [/quote] ako zaviesť medzery vo vinutí?

vlastne to, čo viem, je jeho výkon je 500W a to je planárne transformátor. drôty sú izolované triple už ... topológia je plný most a snažil som sa menia blokovanie SPP thnks

[Quote = wisepie] Ak chcete znížiť frekvenciu zvýši vnútornú teplotu. Pravdepodobne môžete použiť bifillar vinutia ako jeden drôt. Tým sa zníži odpor AC alebo účinok kože. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hodín 21 minút:. [/Color] [/size] [quote = munich1806] Môže vyvolať medzery medzi vinutím pre lepší odvod tepla [/quote] ako zaviesť medzery vo vinutí? [/quote] dať zbavil papiera medzi vinutím.

[Quote = munich1806] [quote = wisepie] Ak chcete znížiť frekvenciu zvýši vnútornú teplotu. Pravdepodobne môžete použiť bifillar vinutia ako jeden drôt. Tým sa zníži odpor AC alebo účinok kože. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hodín 21 minút:. [/Color] [/size] [quote = munich1806] Môže vyvolať medzery medzi vinutím pre lepší odvod tepla [/quote] ako zaviesť medzery vo vinutí? [/quote] dať zbavil papiera medzi vinutím. [/quote] I dont, že to je účinný spôsob.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back