Ako zmeniť doštičky / vrták veľkosti Eagle bez umieranie?

A

alunaro

Guest
Ahoj prvé, ja som hobbiest, takže som len ťažko mohol robiť stopy príliš tenké. Snažím sa, aby doštičky s priemerom širšie než štandardné zmenu Restring params a ďalšie. Demokratickej republike Kongo, ale zmení všetky vložky v rade, čo je problém s ICS (stop nemôže prejsť medzi vankúšikmi). Snažil som sa zmeniť vložky priamo v knižnici s niektorými skripty, ktoré som našiel na webe CADSOFT, ale ... Tieto zmeny sa neodrazia na palube. V roku pokračovať, musím vankúšiky s 32mil vrtáka (0,8 mm), 80mil o priemere (2mm) ... ale len v niektorých komponentov (napr. rezistormi). Pre službu, balíkom je v poriadku. Nejaký nápad? Po 5 dňoch nemôžem nájsť nikoho. Vďaka

Alunaro .. To je veľmi jednoduché ... Najprv musíte vedieť, čo je súčasť balíka, ktorý chcete upraviť. Choď na Ovládací panel otvorte knižnicu, v ktorom je umiestnená zložka. Máte prázdne okno, vedľa na ikonu tlačiarne, máte 3 ikony ... Zariadenia, balenie a symbol ... vybrať balíček .. design apear na obrazovke, kde si môžete zmeniť priemer, vŕtačky, atď treba uložiť do knižnice. Choď na svoj dizajn a vložte upravené zložky a správy z EAGLE bude uvedené, že všetky balíčky v rade bude zmenený, kliknite na tlačidlo OK. (A zrušenie vkladanie nových časť). S týmto máte doska aktualizované. Tento krok opakujte pre každú upravenú časť.

Dobrý deň, je lepšie použiť drill-aid.ulp (pozri orol RLP DIR), ak chcete vytvoriť vlastný ručné PCB. Prevzaté z RLP: " Limit vrtáku priemere plôšky, Prokov a otvory pre ľahké ručné vŕtanie \\ n" "" "kreslí malé krúžky vo vrstve 116 vnútri vŕtanie plôšky, Prokov a diery", " ktorý by mal uľahčiť stredu nástroja pri vŕtaní "" board ručne. " "" "Použitie: RUN drill-podpora [ priemer ]" "" "Aktivuje vrstva 116 okrem spodnej časti vrstvy" "CAM Processor alebo použite príkaz DISPLAY aktivovať pre tlač. " "" "Ak chcete odstrániť prvky vo vrstve 116 potom, displej bez" "akékoľvek iné vrstvy, a používať GROUP a DELETE. Potom vytiahnite celú" "vrstvu pomocou príkazu HLADINA -116." "" "Autor: support@cadsoft.de "

eidtech:
Choď na svoj dizajn a vložte upravené zložky a správy z EAGLE bude uvedené, že všetky balíčky v rade bude zmenený, kliknite na tlačidlo OK. (A zrušenie vkladanie nových časť). S týmto máte doska aktualizované. Tento krok opakujte pre každú upravenú časť.
Skúšal som to, ale ... s celou knižnicu, myslím, ktorým sa mení a aktualizuje celú knižnicu s RLP, a nie každá časť samostatne. A nikdy sa snažil pridanie 1 upravené komponenty z rady. To je rozdiel. : D Skúsim to neskôr. vynálezca (y) : Myslel som, že k obmedzeniu veľkosti kruhov cvičenia kreslenie, ale nechcel som použiť správne vrstvy. Naozaj je to nepríjemné riešenie, ale ak sa vyrieši môj problém ... Vitajte: D Teraz som si dosku s niektorými kruhmi boli v bloku vrstve a Konžskej demokratickej republiky sťažuje nich. Navyše, teraz nemôžem vymazať ... haha ... BTW, to nie je trvalé riešenie. Vďaka, skúsim to neskôr svoje riešenie.

Ahoj vďaka za vaše odpovede. Snažil som sa a pracoval tak, menej Ďalší:
Choď na svoj dizajn a vložte upravené zložky a správy z EAGLE bude uvedené, že všetky balíčky v rade bude zmenený, kliknite na tlačidlo OK. (A zrušenie vkladanie nových časť). S týmto máte doska aktualizované. Tento krok opakujte pre každú upravenú časť.
Určite som urobil niečo zle xDD Ale žiadny problém, môžem zmeniť balíčky. A posledná otázka: je možné zmeniť CompoNet v schéme iných líši rovnako, ako Labcenter Proteus urobiť? Myslím, že nahradiť odpor pre odpor B (z rovnakých alebo rôznych knižnici). Nemohol som nájsť cestu, a ja som sa miesto B conect na rovnakej siete, ako, a po odstránení Comp. Existuje jednoduchý spôsob, ako to dosiahnuť? Vďaka za pomoc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back