Ako zložité je obvod na module, ktorý rozpoznáva RFID?

N

nuttaphong191

Guest
Každý, kto sa tu robiť, čo RFID, kde si vložiť jeden pod kožu? To znie naozaj cool, ale ako zložité je obvod pre modul, ktorý rozpozná RFID?

Rádiofrekvenčná identifikácia (RFID) je automatická identifikačné metóda, sa spoliehať na ukladanie a získavanie dát pomocou zariadenia tzv RFID tagy alebo transpondéry. RFID tagu je objekt, ktorý možno pripojiť alebo začleniť do kože alebo výrobku podľa potreby. Má ICfor ukladania a spracovania informácií, modulačné a demodulovanie rádiové frekvencie (RF) signál a možno aj ďalšie špeciálne funkcie. K dispozícii je anténa pre príjem a vysielanie signálu.

Bez kopírovanie a vkladanie zo slovníka * kašeľ * Ja by som si povedať, že obvody pre čítanie RFID čipov je pomerne jednoduchá. V podstate je to ako transpondéra, s výnimkou signál vysiela z moci čip, ktorý umožňuje čipu vysielať svoje odpovede signál. www.discovercircuits.com / R / rfid.htm je niekoľko schém, ak chcete.

[Quote = nuttaphong191] Každý, kto sa tu robiť, čo RFID, kde si vložiť jeden pod kožu? To znie naozaj cool, ale ako zložité je obvod pre modul, ktorý rozpoznáva RFID? [/Quote] Ja sa Zmotávam u RFID obvodov na nejakú dobu. Transpondér je menšia než ryža jadra. Celkom v pohode. Ak chcete čítať transpondéra Informácie nie zas tak zložité, však, softvér slúži na čítanie to je. Zaplatil som asi $ 400 pre a Autorský Kit , ktorý mi umožňuje pohrávať si s softvér a parametre rovnako. Dobrý odvetví elektroniky sa dostať do. Priemysel paids veľa peňazí pre tých, ktorí vedia ho použiť ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back