Ako zlepšiť FM prijímač

O

oasis4355

Guest
Zdravím všetkých, som postaviť FM prijímač pre príjem FM signálu z môjho vysielača. Pomocou komerčného rádia som bol schopný prijať mojej FM signálu, s istou dávkou skreslenia. Avšak na moje FM prijímač, bol som len počuť zvuk tým uchom u reproduktora, a skreslená je neznesiteľný. Ako možno úroveň skreslenia prenášaných mojej FM signál? a Ako možno zlepšiť výkon svojho FM prijímača? Vďaka vopred. Danny

Znie to, ako by ste sa v oboch smeroch undermodulating vysielač, a sluchu predovšetkým hluk, alebo ste tak overmodulating signál, a väčšina audio je mimo IF pásma filtra. Vyskúšajte rôzne množstvo modulácie (FM odchýlka).

Dobrý deň, je tam rovnako nemôžem zmeniť výšku modulácia? Je to zmena Q v nádrži okruhu? Som sa poraďte so spektrálnym analyzátorom, prenášané FM pásma so svojím zvukovým signálom modulovaný s tým, že šírka pásma je okolo 100 kHz.

Hmmm, to je o tom, čo by ste mali mať pre komerčné prijímača Vysielacie pásmo FM. Ja som za predpokladu, že máte zdroj zvuku, ktorý sa líši od vysielača. Lomething ako je iPod riadenie serarate FM vysielač rady. Chcel by som nastavit audio výstupné napätie nahor alebo nadol, a to bude modulovať nosič s viac či menej FM odchýlka. Skúste to. Vy ste spomenul, ak posielate stereo. Si? Tiež je nutné dolnej priepustu audio signálu je menšia než asi 14 kHz, alebo sa zloží na v prijímači a zvuku, ako je funky skreslenia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back