Ako zistiť MAC adresu ethernetové karty zabudovať do procesora?

S

satyagandu

Guest
Ahoj, môže každý subjekt, povedz mi, ako zistiť MAC adresu ethernetové karty inbuilted v procesore.

Máte na mysli niečo ako ARM radič s integrovanou MAC? V takomto prípade musíte definovať vlastnú adresu. Ak plánujete používať to na internete, mali by ste si svoje vlastné registrovaná mac rozmedzí od IEEE.

No, ak používate Windows ... Choď na MS-DOS a zadajte ipconfig-all [ENTER]

Ako som sa od IEEE. Chcem zistiť MAC adresu svojho zariadenia iba v inbuilted Controller [quote = Jos Brink] Myslíš niečo ako ARM radič s integrovanou MAC? V takomto prípade musíte definovať vlastnú adresu. Ak plánujete používať to na internete, mali by ste si svoje vlastné registrovaná mac rozmedzí od IEEE. [/Quote]

Ak chcete môjho najlepšieho vedomia bez mikrokontrolér bude mať adresu MAC pre ethernet radič. Budete musieť naprogramovať na niektorých registrovať. Aj u radičov používaných v ethrnet kariet je MAC adresa uložená v externom EEPROM. MAC adresa je rada vydáva pre výrobok výrobná spoločnosť, nie pre výrobcu radiča.

Prejsť na príkazovom riadku zadajte príkaz ipconfig DOS / to všetko po vykonaní príkazu umožňuje šesť pole MAC adresu.

Ahoj, prosím, povedzte mi postup pre získanie Mac sa pohybuje od IEEE. Ako som prístupu IEEE. [Quote = Jos Brink] Myslíš niečo ako ARM radič s integrovanou MAC? V takomto prípade musíte definovať vlastnú adresu. Ak plánujete používať to na internete, mali by ste si svoje vlastné registrovaná mac rozmedzí od IEEE. [/Quote]

Ahoj satyagandu, Vaša druhá otázka je trochu nejasný. Možno chcete kúpiť rozsah adries MAC (OUI alebo IAB) z IEEE pre použitie v nových Controller, alebo snáď chcete zobraziť zoznam všetkých verejných pohybuje MAC, že IEEE predala výrobcom. Obe odpovede sú tu: http://standards.ieee.org/regauth/oui/index.shtml

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back