Ako zistiť kmitania v analógovej doske?

F

fala

Guest
Dobrý deň, mám analógové doske, ktorá robí nejaký sine vlny, ale vzhľadom k nejakej vonkajšej parametre, to môže občas oscilates, frekvencia a amplitúda kmitania je neznámy, ale frekvencia a amplitúda čisté sínusoida je 10K Hz / 10mV. Existuje nejaký spôsob, ako analógové, tak som si všimnúť, že som prišiel o čisté 10KHz/10mV sínusového kvôli užívateľa interfrences? Vďaka.

[Quote = Fala] Dobrý deň, mám analógové doske, ktorá robí nejaký sine vlny, ale vzhľadom k nejakej vonkajšej parametre, to môže občas oscilates, frekvencia a amplitúda kmitania je neznámy, ale frekvencia a amplitúda čisté sínusoida je 10K Hz / 10mV. Existuje nejaký spôsob, ako analógové, tak som si všimnúť, že som prišiel o čisté 10KHz/10mV sínusového kvôli užívateľa interfrences? Vďaka. [/Quote] Vyzerá to ako zlý kryt filtra niekde. Skontrolujte bypass kondenzátory na napájanie koľajníc.

No, zdá sa, som nemohol vyjadriť problém dobre. problém nie je, že nemôžem produkovať čistý sínusový priebeh, alebo nemôžem zistiť oscilácie ako dizajnér. Problém je konečný produkt môže byť zneužité niektorými užívateľmi, a nakoniec osciluje. V takýchto prípadoch nebudem hovoriť, že užívateľ, ako je produkt má byť použitý, ale chcem, obvod detekuje oscilácií a ukazuje červené svetlo, aby používateľ niečo ako "ruky preč!".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back